Caz incredibil în Japonia! O campioană olimpică va fi primi o nouă medalie, după ce prima, cea de aur, a fost mușcată de primar

Joi, 12 August 2021, ora 12:15 3259 citiri
Primarul care mușca medalia. Foto: Facebook

Jucătoarea de softball Miu Goto va primi o nouă medalie, după ce cea de aur obţinută la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost muşcată în timpul unui eveniment de primarul din Nagoya, Takashi Kawamura, informează Kyodo News.

Săptămâna trecută, Kawamura a devenit ţinta criticilor după ce la un eveniment, după ce sportiva i-a pus masca la gât, şi-a tras masca sub bărbie şi a muşcat medalia pentru a fi fotografiat astfel, în ciuda îngrijorărilor cu privire la propagarea coronavirusului. Incidentul a avut loc în timpul unei vizite a lui Goto la primăria din Nagoya.

Imaginile cu Kawamura muşcând medalia au devenit virale şi au dus la peste 7.000 de plângeri pe adresa primăriei. Ulterior, primarul şi-a cerut iertare pentru ignorarea regulilor din pandemie, pentru că a fost impulsiv şi a “murdărit simbolul multor ani de muncă grea”.

Primarul a declarat că s-a oferit să plătească pentru ca medalia să fie înlocuită. “Sper că se fac aranjamente conform dorinţelor domnişoarei Goto”, a declarat Kawamura.

Echipa de softball a Japoniei a câştigat aurul olimpic la Tokyo învingând în finală SUA. Medalia de bronz i-a revenit Canadei, care s-a impus în finala mică în faţa Mexicului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0