"Larisa Iordache a căzut din picioare de durere!” Maria Holbură povestește momentele de groază de la Jocurile Olimpice

Joi, 05 August 2021, ora 10:46
2578 citiri
"Larisa Iordache a căzut din picioare de durere!” Maria Holbură povestește momentele de groază de la Jocurile Olimpice
Larisa Iordache si Maria Holbura, alături de antrenori

România a avut două reprezentante la gimnastică la Jocurile Olimpice, Larisa Iordache și Maria Holbură.

Maria a concurat la individual compus, în calificări, însă nu a reușit să acceadă în finală.

„A fost extraordinar! Am avut emoții mari, îmi venea să plâng înainte să intru în sala de concurs. Eu sunt mulțumită cu tot ce am realizat acolo, mi-am făcut bine integralele, exact ca la antrenamente. Pentru mine a fost cea mai mare experiență a vieții să fiu la Jocurile Olimpice de la Tokyo”.

Ce mesaj i-a transmis Simona Halep lui David Popovici

Maria Holbură a vorbit pentru Sports Net și despre relația ei cu Larisa Iordache. „Vorbim orice, ne încurajăm tot timpul, suntem aproape una de cealaltă”

Mometul accidentării Larisei a fost unul teribil. „Prima dată am crezut că s-a lovit la genunchi, pentru că așa se văzuse de unde am stat eu să o urmăresc, dar de fapt se lovise la aceeași gleznă unde are probleme. M-am speriat foarte tare! Am crezut că a pățit ceva foarte grav, a căzut din picioare de durere”.

Eu urmam după ea și draga de ea era acolo și mă încuraja și am apreciat foarte mult. Avea gheață pe picior și striga la mine la fiecare element. A avut foarte multe probleme de sănătate și o admir mult pentru ceea ce face și pentru ceea ce este”, a spus Maria Holbură, gimnasta din Constanța care a reprezentat România la individual compus la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

"Mami a stat la biserică, s-a rugat pentru mine și de fiecare dată mă ajută. Îmi dă o stare de liniște. Știam că e cu sufletul alături de mine”

Maria Holbură

Amenințările teroriste de la Paris: ”Nu poți să te oprești să respiri”
Amenințările teroriste de la Paris: ”Nu poți să te oprești să respiri”
Guillaume Ancel, fost ofiţer în armata franceză şi scriitor, a vorbit, vineri, la RMC, despre necesitatea de a nu intra în panică în faţa riscului terorist înaintea Jocurilor Olimpice de...
Simona Halep spulberă visul românilor. Anunțul făcut de fostul lider mondial
Simona Halep spulberă visul românilor. Anunțul făcut de fostul lider mondial
Simona Halep a declarat, luni, la întoarcerea în ţară după ce a participat la Miami la primul său turneu de la ridicarea sancţiunii pentru dopaj, că şi-ar dori foarte mult să se califice...
#Larisa Iordache, #Maria Holbura, #gimnastica, #jocurile olimpice, #Tokyo 2020 , #Jocurile Olimpice 2020