”Să vă fie rușine!” O actriță celebră vrea să cumpere calul care a fost lovit cu pumnul la Jocurile Olimpice

Duminica, 15 August 2021, ora 14:38
5531 citiri
”Să vă fie rușine!” O actriță celebră vrea să cumpere calul care a fost lovit cu pumnul la Jocurile Olimpice
Kaley Cuoco e pasionată de echitație

Actriţa americană Kaley Cuoco, cunoscută publicului în special pentru rolul Penny din serialul The Big Bang Theory, s-a oferit să cumpere calul care a fost lovit cu pumnul la Jocurile Olimpice de la Tokyo, conform news.ro.

“Simt că este datoria mea să comentez această ruşine. Acesta nu este un spectacol olimpic de sărituri. Este o reprezentare dezgustătoare, lipsită de clasă şi abuzivă a sportului nostru în atât de multe privinţe. Acestei echipe ar trebui să-i fie ruşine”, a scris Cuoco pe Instagram, postând mesajul în Stories.

Ea a mai postat o serie de mesaje, unele adresate direct sportivei Annika Schleu şi antrenoarei Kim Raisner: “Tu şi echipa ta nu aţi făcut ţara voastră mândră sau acest sport. Ne-aţi făcut să arătăm rău. Să vă fie rușine. Baftă oricărui animal care are contact cu voi”. “Aş cumpăra pe loc acel cal şi i-aş arăta viaţa pe care ar trebui să o aibă. Spuneţi preţul”.

Kaley Cuoco este pasionată de echitaţie şi este căsătorită cu Karl Cook, care practică acest sport.

Sportiva germană Annika Schleu este vizată de o plângere pentru rele tratamente aplicate calului său la Jocurile Olimpice. Plângerea a fost depusă de Asociaţia germană de protejare a animalelor, sportiva fiind acuzată de "cruzime" şi de "complicitate la cruzime contra animalelor", vizată fiind şi antrenoarea Kim Raisner.

Antrenoarea echipei de pentatlon modern a Germaniei, Kim Raisner, a fost exclusă de la JO după ce a lovit un cal. Ea a lovit calul sportivei Annika Schleu, care a refuzat să treacă obstacolele la proba de echitaţie.

Annika Schleu se afla în fruntea clasamentului înaintea probei de echitaţie, când a preluat calul Saint Boy. Însă, armăsarul a refuzat să sară obstacolele, în ciuda eforturilor sportivei, astfel că aceasta a încheiat proba în lacrimi şi a pierdut aurul olimpic.

Kim Raisner a lovit calul cu pumnul şi a îndemnat-o şi pe Annika Schleu să facă acelaşi lucru. Federaţia Internaţională de Pentalton Modern a decis excluderea antrenoarei la probele masculine de sâmbătă.

Decizia a fost luată după imagini care arată că Raisner loveşte cu pumnul calul Saint Bony pe care se află Annika Schleu.

La pentatlon modern, caii sunt traşi la sorţi pentru probele de echitaţie. Fiecare sportivă dispune de 20 de minute pentru a se obişnui cu armăsarul. Lucru pe care Annika Schleu nu a reuşit să-l facă.

Pod prăbușit în SUA: Paza de coastă caută materiale periculoase în containerele avariate ale navei FOTO/VIDEO
Pod prăbușit în SUA: Paza de coastă caută materiale periculoase în containerele avariate ale navei FOTO/VIDEO
Paza de Coastă din America examinează mai mult de o duzină de containere avariate - unele conţinând materiale potenţial periculoase - care se aflau la bordul cargobotului ce s-a izbit,...
UPDATE Un pod de 2,5 km din SUA s-a prăbușit după ce a fost lovit de o navă. Mai multe mașini au căzut în apă VIDEO
UPDATE Un pod de 2,5 km din SUA s-a prăbușit după ce a fost lovit de o navă. Mai multe mașini au căzut în apă VIDEO
Podul Key Bridge din Baltimore, Maryland, cu o lungime de 2,57 km, s-a prăbuşit marţi, 26 martie, după ce un cargobot a intrat în coliziune cu acesta, relatează presa americană. UPDATE...
#Kaley Cuoco, #cal, #lovit, #JO 2020, #actri a , #Jocurile Olimpice 2020