Surpriza inedita pentru Larisa Iordache! Cine a vizitat-o la antrenament! FOTO

Miercuri, 26 Mai 2021, ora 09:53
3070 citiri
Surpriza inedita pentru Larisa Iordache! Cine a vizitat-o la antrenament! FOTO
Larisa Iordache FOTO Sprots Net

Japonezul Morinari Watanabe a dorit sa asiste la antrenamentul celor doua sportive care ne vor reprezenta la Jocurile Olimpice, Larisa Iordache si Maria Holbura.

Ziua de ieri a fost una mare pentru fetele din lotul national de gimnastica! Larisa Iordache si Maria Holbura s-au trezit la antrenament cu nimeni altul decat seful Federatiei Internationale de Gimnastica, Morinari Watanabe.

"Vreau 5 milioane profit!" Cum arata blocul facut de Mitica Dragomir langa Herastrau FOTO

Insotit de presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Carmencita Constantin, de vicele, Ioan Suciu, de seful COSR, Mihai Covaliu, de presedintele Clubului Dinamo, Ionut Popa, Watanabe, care este si membru al Comitetului International Olimpic, a asistat la pregatirea celor doua gimnaste.

"Sper ca s-a simtit foarte bine la noi. A fost o onoare sa il avem in sala, s-a vazut ca i-a placut. Nu ma asteptam sa imi spuna ca este incantat ca m-am intors sa concurez. M-am bucurat foarte tare" -Larisa Iordache, gimnasta calificata la Jocurile Olimpice de la Tokyo la individual compus.

Sosit in Romania in urma cu cateva zile, seful FIG a avut programul incarcat! In weekend a fost prezent la "Cupa Irina Deleanu", la gimnastica ritmica.

Watanabe si-a amintit de istoria gimnasticii romanesti

Intalnirea de la Sala Dinamo cu Larisa si Maria si cu antrenorii lor, l-au facut pe presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica sa isi reaminteasca istoria acestui sport.

"Gimnastica romaneasca are o istorie mare, grozava, vreau ca in timpul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, gimnastii romani sa ne arate aceasta istorie mare si frumoasa, care le poate aduce medalia de aur" - Morinari Watanabe, presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica.

Watanabe este convins ca gimnastii romani care vor merge la Jocurile se vor intoarce acasa cu medalii.

Antrenorul Larisei Iordache, Cristian Moldovan si fostul gimnast Ioan Suciu, in prezent unul dintre vicepresedintii Federatiei Romane de Gimnastica, au fost incantati de vizita lui Morinari Watanabe.

"Este un privilegiu pentru noi in a-l avea pe presedintele FIG in mijlocul nostru. Este o bucurie in egala masura. Sunt convins ca aceasta vizita va crea o mult mai mare legatura intre tot ce inseamna gimnastica romaneasca si gimnastica din Japonia" - Ioan Suciu, vicepresedinte al Federatiei Romane de Gimnastica.

"E un lucru extraordinar sa il avem pe Watanabe la noi in sala, atat Larisa cat si Maria au fost foarte incantate de vizita lui" - Cristian Moldovan, antrenor Larisa Iordache.

A stat 4 zile in Romania

Presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica a sosit in Romania la finalul saptamanii trecute si a stat 4 zile. In weekend, Watanabe a participat la "Cupa Irina Deleanu". Competitia de gimnastica ritmica a avut loc intre 18-23 mai, la Sala Polivalenta din Capitala. La concurs au fost prezente 800 de sportive, iar Romania a participat cu lotul de senioare si junioare.

Seful de la FIG este si membru in boardul executiv al Comitetului Olimpic International si a vorbit si despre organizarea Jocurilor Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc peste doua luni, chiar daca exista zvonuri care sustin ca se vor amana din nou.

"Atat Comitetul International Olimpic, cat si Guvernul Japoniei, dar mai ales sportivii, isi doresc ca Jocurile Olimpice sa aiba loc, iar noi vom face tot posibilul ca acest lucru sa se intample - Morinari Watanabe, presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica.

Delegatiile tarilor participante la cea mai mare competitie sportiva a planetei au inceput deja sa soseasca in Japonia.

" Prima care a ajuns a fost echipa de softball a Australiei. Pas cu pas, multe tari vor veni sa se pregateasca pentru Jocurile Olimpice" - Morinari Watanabe, presedintele Federatiei Internationale de Gimnastica.

Seful Federatiei Internationale de Gimnastica a fost prezent luni la Casa Olimpica, la invitatia presedintelui Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu. La intalnire au fost prezenti George Boroi, secretar general COSR, Carmencita Constantin, presedinte Federatia Romana de Gimnastica, Irina Deleanu, presedinte Federatia Romana de Gimnastica Ritmica si Mircea Apolzan, secretar general Federatia Romana de Gimnastica Ritmica.

Mihai Covaliu a venit ieri si la Sala Dinamo, unde i-a inmanat lui Watanabe o placheta.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Larisa Iordache, #watanabe , #stiri Olimpiada