Fost șef al gigantului rus Novatek, bănuit că și-a ucis soția și fiica cu un topor, înainte să se sinucidă

Joi, 21 Aprilie 2022, ora 16:25 3868 citiri
Multimilionarul rus Serghei Protosenia și-ar fi omorât soția și fiica, înainte să se sinucidă FOTO Newsflash

Serghei Protosenia, fostul vicepreședinte al gigantului rus de gaze naturale Novatek, a fost găsit mort marți, 19 aprilie, pe proprietatea sa de pe Costa Brava din Spania. Soția și fiica lui au fost găsite într-un pat, înjunghiate.

Multimilionarul rus și-ar fi ucis soția și fiica adolescentă cu un topor în vila lor de lux din Spania înainte de a se sinucide, potrivit presei locale.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani a absolvit inginerie civilă la Universitatea din Moscova și a deținut poziția de vicepreședinte în Consiliul de administrație al companiei de gaze naturale Novatek timp de mai bine de șapte ani și a strâns o avere de aproximativ 330 de milioane de lire sterline.

Fii la curent cu cele mai noi informații LIVE despre războiul din Ucraina

Familia rusă a fost înregistrată la vila din Lloret de Mar, dar locuia în Franța și ar fi fost în vizită în reședința spaniolă, potrivit Mirror.

Protosenia și soția sa în vârstă de 53 de ani aveau împreună doi copii, victima în vârstă de 18 ani și un fiu adolescent care se afla în Franța la momentul presupusei crime.

Fiul adolescent a sunat marți la Mossos d'Esquadra - poliția catalană - când nu i-a putut contacta pe niciunul dintre membrii familiei sale.

Ofițerii au verificat vila și l-au găsit pe bărbat mort în curte, înainte ca polițiștii să găsească cadavrele soției și ale fiicei sale adolescente în casă.

Potrivit presei locale, poliția lucrează la ipoteza că Protosenia i-a ucis pe amândoi cu un topor în timp ce dormeau. Ancheta poliției este în desfășurare

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News