„Băi, retrage-te!”. Sămânță de scandal la echipa națională după meciul cu Andorra

Luni, 16 Octombrie 2023, ora 13:15
5832 citiri
„Băi, retrage-te!”. Sămânță de scandal la echipa națională după meciul cu Andorra
Olaru e indemnat sa se retraga de la nationala FOTO facebook

România a învins cu 4-0 naționala Andorrei și a mai făcut un pas spre calificarea la EURO 2024, dar lucrurile nu sunt deloc liniștite în tabăra tricolorilor.

Oficialii FCSB au răbufnit când au aflat că Darius Olaru a fost dat de stafful tricolorilor ca fiind accidentat, când el de fapt n-ar fi avut nimic.

„Mie mi-a sărit inima din piept când am văzut, pe cuvântul meu de onoare. Am crezut că e o accidentare gravă, dacă au dat comunicat. Și zic „bă, dar când oare s-o fi accidentat?”. I-am spus medicului „interesează-te, vezi”. M-a deranjat modul în care au pus problema. Să mă trezesc cu comunicate că e accidentat și el să nu fie accidentat, asta e chiar bătaie de joc”, a punctat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali a intervenit și a lăsat de înțeles că Darius Olaru s-ar putea retrage de la echipa națională. Mai mult, a transmis că îl va încuraja chiar el pe fotbalist să ia această decizie:

”El să decidă. Din punctul meu de vedere – o să vorbesc cu el: Băi, retrage-te!. Nu-l oblig, îi dau un sfat. Nu ştiu dacă s-a supărat, că nu am vorbit cu el încă. Şi aşa nu are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune, de ce să te duci? Eu aşa aş face”, a declarat Gigi Becali, luni, în fața reporterilor.

Gigi Becali a spus că vrea să îl ducă pe Darius Olaru în Liga Campionilor, pentru a-i asigura fotbalistului un contract bănos în străinătate. În același timp, omul de afaceri vrea să încaseze 10.000.000 de euro pe căpitanul FCSB:

„Degeaba nu-l ia Edi, că-l duc eu în Liga Campionilor şi îl vând pe 10.000.000 de euro. Acum, că nu l-a pus Edi, îl pun 10.000.000 de euro. Nu se pune problema să mai plece vreun jucător acum. Eu vreau Liga Campionilor, să-i fac sâc lui Edi”, a declarat Gigi Becali, luni, la palat.

Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi tremură pentru un loc la Euro 2024: ”Este ceva ciudat la copilul ăsta”
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri amicale ale echipei naționale disputate în luna martie, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord (1-1), nici contra Columbiei (2-3), prezența sa la...
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste neplăcută de la unul dintre cei mai în formă internaționali români, în perspectiva participării României la Euro 2024. Astfel, Olimpiu...
#olaru, #nationala, #retragere, #tricolori, #Romania, #Gigi Becali , #stiri fotbal