Oil Depol Service susține reviziile tuturor rafinăriilor din România

Advertorial
Joi, 20 Ianuarie 2022, ora 18:14
4154 citiri
Oil Depol Service susține reviziile tuturor rafinăriilor din România
FOTO: oildepol.ro

Oil Depol Service, cea mai mare firmă de spălări industriale din Sud-Estul Europei, susține, de peste 10 ani, toate lucrările zilnice de mentenanta și reviziile anuale ale marilor rafinării din România.

Cu cea mai mare echipă din țară, personal calificat și instruit pentru lucrul cu apă la înaltă presiune și echipamente de top, pregătite de a răspunde cerințelor anului 2022, compania este prima alegere pentru serviciile de spălări industriale.

Companie cu capital integral privat, înființată în anul 1998, Oil Depol este lider în topul societăților ce au ca obiect de activitate curățarile industriale cu apă, folosind pompe de înaltă presiune, decontaminarea solului și a luciului de apă, colectarea și transportul autorizat ADR, depozitarea temporară și eliminarea finală a deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Proprie școală pentru personal

Pentru a asigura linia superioară a serviciilor, dincolo de investițșia în echipamente unice în România, compania deține și propria școală de spălări industriale. Acolo, fiecare generație de angajați este instruită regulat, constant, pentru a lucra în condiții de maximă siguranță și eficiență.

Toti angajatii se pun constant la punct cu folosirea noilor echipamente achizitionate de Oil Depol Service.

O revizie și hidrodemolare-exemplu: Petrotel Lukoil

Ca toate marile rafinării din țară, și Petrotel Lukoil a beneficiat, recent, de servicii de calitate furnizate de OilDepol Service. În acest scop, fost mobilizată o echipă de aproximativ 100 de persoane, pentru o activitate complexă de spălare industrială, parte din revizia planificată a rafinăriei.

Reviziile de o asemenea amploare au loc, în funcție de rafinărie, la fiecare doi ani, și necesită o dislocare majoră de echipamente și personal, pentru curățări industriale cu apă la înaltă presiune.

Ținând cont de experiența de 22 de ani în domeniul spălărilor industriale, Oil Depol Service este singura companie din țară care a executat cu success lucrarea de hidrodemolare a betonului refractar, din interiorul riser-ului aflat în instalația de cracare catalitică din Rafinăria Petrotel Lukoil.

Mentenanță și revizie, printre serviciile contractate de marii jucatori de pe piața petrolului din România

Printre clienții care au accesat serviciile Oil Depol pe parcursul ultimilor ani se numără și: OMV, Rompetrol, Petrotel Lukoil, Elcen, Romgaz, CRH, Strabag, Termoelectrica și numeroase alte companii mari de infrastructură.

  • Serviciile de calitate furnizate de Oil Depol includ:
  • Curățare și spălare industrială rezervoare;
  • Spălări industriale schimbătoare de căldură;
  • Curățare spălare vase și coloane;
  • Spălare industrială aeratoare;
  • Spălări industriale trasee conducte
  • Curățare și spălare rețele de canalizare – cămine și conducte;
  • Curățare și spălare suprafete contaminate;
  • Hidrodemolare și îndepărtare beton deteriorat;
  • îndepătarea cauciucului și a marcajelor de pe pistele de rulare ale aeroporturilor;
  • Inspecție TV canalizări – CCTV;
  • Reabilitare canalizări – lining.

Pe parcursul întregii perioade de activitate, Oil Depol Service s-a remarcat prin lucrările realizate în industrii care au impact asupra mediului înconjurător, respectând standardele de calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă. Mai multe informații despre companie sunt disponibile la www.oildepol.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei: ”Bucureștenii să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic"
Candidatul liberal la Primăria Capitalei, anunțat odată cu retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursă, vrea să propună „un model liberal de administrație”. Sebastian Burduja, liderul...
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit sume record în titlurile de stat. Depozitele în lei ale populației la bănci, la un maxim istoric
Românii au investit o sumă record de aproape 3,2 miliarde de lei, echivalentul a 643 milioane de euro, în titluri de stat Fidelis, săptămâna trecută. De asemenea, depozitele în lei ale...
#Oil Depol Service, #rafinarii, #rafinarii Romania , #stiri sociale