Problema neașteptată pe care a avut-o Octavian Popescu la meciul jucat de FCSB în Slovacia

Joi, 04 August 2022, ora 08:37 3521 citiri
Octavian Popescu

FCSB a învins echipa slovacă FC DAC 1904 Dunajska Streda, cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe DAC Arena din Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa Conference League la fotbal.

FCSB s-a impus la limită, prin golul lui Joonas Tamm (69), într-un meci pe care l-a dominat destul de categoric.

Roş-albaştrii au început cu Miculescu şi Rusu titulari, după ce au fost transferaţi luni, şi şi-au creat mai multe ocazii, însă le-a lipsit precizia la finalizare.

După prima repriză, Florinel Coman a resimțit probleme medicale și a fost înlocuit la pauză cu Oaidă. Octavian Popescu a preluat responsabilitatea de căpitan, însă a avut probleme în a ține banderola pe braț întrucât este prea firav.

Situația a fost comentată de Daniel Pancu în studioul DigiSport. ”A predat banderola și... Nu se poate, i-aș recomanda o sală de forță lui Tavi. A mers cu banderola în mână 10 minute pentru că nu-i stătea pe braț. A mers până la urmă la margine, a reglat-o, dar a alergat 10 minute cu banderola în mână. Îi cădea de pe braț! Trebuie să lucreze la fizic”, a declarat Daniel Pancu, la emisiunea Digi Sport Special.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0