ALDE a anuntat ca deputatul Octavian Bot a murit, apoi si-a cerut scuze pentru eroare

Miercuri, 15 Iulie 2015, ora 18:238671 citiri
ALDE a anuntat ca deputatul Octavian Bot a murit, apoi si-a cerut scuze pentru eroare
Foto: Camera Deputatilor

Alianta Liberalilor si Democratilor a transmis miercuri un mesaj de condoleante familiei deputatului PLR Octavian Bot, afirmand ca acesta a incetat din viata dupa o lunga si grea suferinta.

Ulterior, ALDE a revenit cu un nou comunicat in care a precizat ca mesajul de condoleante a fost transmis "dintr-o eroare impardonabila", aratand ca deputatul este in viata, insa in stare critica.

"Alianta Liberalilor si Democratilor transmite sincere condoleante familiei deputatului Octavian Bot. Astazi, dupa o lunga si grea suferinta, Octavian Bot a incetat din viata, la varsta de 64 de ani. Suntem alaturi de familia lui Octavian Bot, care trece acum prin momente grele.

Deputatul Octavian Bot a luptat pentru ideile liberale si a fost o persoana care si-a adus contributia la contruirea liberalismului si a democratiei in Romania.

Suntem cu gandul si cu sufletul alaturi de cei care au avut privilegiul sa-l cunoasca. Dumnezeu sa il odihneasca!", se arata in primul comunicat, semnat de copresedintii ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, si transmis presei.

ALDE a prezentat apoi scuze atat familiei deputatului, cat si presei.

"Dintr-o eroare impardonabila, astazi a fost transmis un mesaj de condoleante familiei deputatului Octavian Bot. Informatia fost preluata din presa locala si mai tarziu am aflat ca starea de sanatate a domnului deputat se afla, intr-adevar, intr-o situatie critica. Ne cerem scuze atat familiei Bot, cat si presei si va rugam sa nu luati in considerare anuntul trimis mai devreme", se mentioneaza in cel de-al doilea comunicat al Departamentului de comunicare ALDE.

F.N.