Cum continuă crima organizată din Ilfov arderile în apropierea Capitalei. Berceanu: „Limita pentru PM 2.5 a fost depășită de 25 de ori” VIDEO

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 18:002254 citiri
Cum continuă crima organizată din Ilfov arderile în apropierea Capitalei. Berceanu: „Limita pentru PM 2.5 a fost depășită de 25 de ori” VIDEO
Arderile din apropierea Capitalei FOTO Captură Youtube/ Octavian Berceanu

Fostul șef al Gărzii de Mediu a anunțat luni, 22 noiembrie, pe pagina sa de Facebook că, în timp ce se afla pe teren cu o echipă de jurnaliști, a observat mai multe arderi de materiale poluante în comuna Conțesti. Acesta susține că în apropierea acestor focuri valorile acceptate pentru calitatea aerului erau depășite de 25 de ori.

„Pentru că nu au mai putut arde în weekend în Sintești, crima organizată din Ilfov a mutat o parte din materiale în Conțesti, DB.

Timp de două ore am fost azi, în teren, cu o echipa de televiziune. Fumurile au poluat aerul care vine de la munte spre București.

La 400 de metri de incendii, limita de 20 micrograme per mc de aer pentru PM 2.5 arata valoarea de 300 micrograme, adica depasea de 25 de ori valoarea maxima admisă.

De ce institutiile statului sunt permanent cu un pas sau zece in urma structurii de crima organizata?

Coruptia si banii negri de fum din politica sunt doar o parte din răspunsul complicat”, a scris Octavian Berceanu pe pagina sa de Facebook.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News