Sugestii elegante: Cele mai recente tendințe în materie de ochelari de soare

Advertorial
Marti, 12 Martie 2024, ora 17:25
8795 citiri
Sugestii elegante: Cele mai recente tendințe în materie de ochelari de soare
FOTO: answear.ro

Moda ochelarilor de soare a încetat demult să fie exclusiv sezonieră, deoarece este necesar să-ți protejezi ochii de radiațiile ultraviolete pe tot parcursul anului și nu numai în sezonul cald de primăvară și vară, ci mai ales iarna, dar și toamna.

Designerii și-au extins colecțiile cu noi ochelari de soare, care ar trebui să fie cu siguranță în garderoba ta actualizată. Este recomandabil să alegi pentru tine nu doar una, ci mai multe perechi de ochelari de soare care să fie confortabili în diferite condiții - în funcție de vreme, de stilul și aspectul tău specific, precum și pur și simplu în funcție de starea ta de spirit.

1. Ce modele de ochelari de soare sunt în trend în acest sezon?

Nu uita că ochelarii de soare nu sunt doar o necesitate în zilele însorite, deși nimeni nu poate contrazice acest lucru, dar în orice vreme, acest accesoriu îți poate transforma look-ul, făcându-l complet. Prin urmare, nu uita să incluzi câteva modele de ochelari de soare Damă la modă în garderobe ta. Alege-i în diferite stiluri, culori și soluții, astfel încât să poți completa cu ușurință și simplu orice ținută cu ei - de la business, sport, casual până la elegant și chiar de seară. Tendința din acest sezon va include nu numai ochelari decoraţi cu strasuri și cristale, inserții metalice, nume de mărci și logo-uri, dar și bijuterii sub formă de lanțuri pentru ochelari, pandantive și alte bijuterii care sunt mai relevante ca niciodată. Uneori, decorul pentru ochelari arată mult mai impresionant și mai luminos decât ochelarii în sine.

2. Ochelari de soare Ray Ban: o varietate de opțiuni pentru unicitatea ta

Ochelarii de soare Ray Ban sunt accesorii excelente pentru protecția ochilor și pentru stilul tău. Toate produsele acestui brand se disting prin calitate ideală, durabilitate și capacitatea de a bloca 100% razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui. Punctul de plecare în istoria fascinantă a Ray Ban este crearea primilor ochelari de soare de aviator în anii 30. De atunci și până astăzi, compania a reușit să creeze multe modele iconice, să câștige recunoaștere mondială și statut legendar.

Dacă la început ochelarii de soare aveau un scop pur practic, astăzi sunt și un accesoriu de modă. Acest accesoriu simplu și la modă îți poate crea o imagine unică, extraordinară și atractivă, completă și perfectă. În fiecare an, brandul prezintă noi colecții, stabilind tendințe de stil. Astăzi, poți găsi ochelari de soare Ray Ban în stilul Aviator, Clubmaster, Wayfarer, Round și multe alte forme.

3. Cum să alegi ochelarii de soare potriviți?

Există un sfat util care te va ajuta să alegi ochelari de soare astfel încât să se potrivească exact formei feței tale. Forma ramei ochelarilor de soare ar trebui să fie opusă formei feței tale. Dacă ai fața rotundă, de exemplu, poartă modele cu rame pătrate și invers. Principala recomandare este să ții cont de individualitatea ta, adică, în primul rând, să-i alegi pe cei care îți plac dar să se potrivească și feței tale. Alegerea unei perechi de ochelari poate fi o adevărată provocare, dar nu şi când faci cunoştinţă cu ochelarii de soare Ray Ban. Poți găsi modele cu rame din titanium care ajută la definirea stilului urban, dar poți descoperi şi ochelarii de soare Ray Ban realizați din material sintetic, accesorii ce completează în mod natural ţinutele casual şi pe cele de vacanță.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#ochelari, #chelari de soare, #tendinte , #stiri life style