De unde îți poți cumpăra online ochelari de soare originali

Advertorial
Marti, 17 Ianuarie 2023, ora 19:18
4616 citiri
De unde îți poți cumpăra online ochelari de soare originali
FOTO: freepik.com

Ochelarii de soare originali oferă protecție maximă împotriva razelor ultraviolete, în timp ce o pereche fake cauzează mai mult rău - filtrul nu este eficient, iar pupilele se măresc din cauza culorii închise a lentilelor și, implicit, intră o cantitate mai mare de lumină UV în ochi.

Aspectul ochelarilor de soare falsificați lasă, de asemenea, de dorit. Materialul nu este la fel de rezistent și balamalele se pot slăbi după purtări repetate. Iată cum să verifici dacă un magazin online oferă produse originale.

Cum îți dai seama dacă ochelarii de soare sunt originali sau fake

Printre brandurile de ochelari de soare care sunt falsificate cel mai mult se află Ray-Ban, Vogue, Carrera, Oalkey, Gucci și Chanel. Nu doar forma ramei este copiată - scopul produselor fake este de a imita cât mai bine originalul, inclusiv logoul. Sunt câteva metode prin care poți să depistezi magazinele online de încredere.

Magazinul online oferă garanții

Pentru a te asigura că achiziția ta este una reușită, alege ochelari de soare Ray Ban damă de la magazine online care garantează calitatea și îți oferă posibilitatea de retur și de schimbare a produselor. În același timp, unele branduri pun la dispoziție pe site-ul lor o listă de comercianți oficiali cu care colaborează.

Recenziile oferite de clienți

O altă modalitate de a verifica dacă un magazin online este de încredere sau nu presupune citirea recenziilor. Ține cont că unele site-uri șterg părerile defavorabile și adaugă comentarii de la clienți falși. Pentru mai multă siguranță, întreabă prietenii și apropiații sau caută opinii valide din alte surse de pe internet.

Prețul

Dacă prețul ochelarilor de soare este mult mai mic decât pe site-ul original al brandului sau în alte magazine online, ar trebui să îți ridice un semn de întrebare. În cazul în care oferta pare prea bună, acesta ar putea fi un indiciu că produsul nu este original. În schimb, este indicat să aștepți perioadele de reduceri de la comercianții de încredere.

Calitatea ramei, lentilelor și atenția la detalii

După ce comanzi online și primești ochelarii de soare, îi poți inspecta atent. Materialul ramei trebuie să fie de calitate și urmărește ca suprafețele să fie perfect finisate pe fiecare parte. Alte detalii importante sunt: culoarea lentilelor, balamalele și punțile nazale.

Conținutul cutiei ochelarilor originali

În funcție de brand, ochelarii de soare originali sunt livrați într-o cutie cu logo, informații despre perechea achiziționată și un cod de bare. În interiorul acesteia ar trebui să găsești, în cazul unui produs Ray-Ban, un toc și o lavetă pentru ștergerea lentilei, ambele cu însemnele mărcii.

Logoul și inscripțiile de pe ramă și lentile

Uită-te cu atenție la rama și lentilele ochelarilor de soare. Fiecare detaliu contează: fontul utilizat, culoarea logoului, distanțele dintre litere, brațul produsului pe care sunt inscripționate anumite informații și ordinea acestora etc.

Alege întotdeauna ochelari de soare originali, de la magazine online cu renume, care îți pot oferi garanția calității. Protejează-ți vederea de razele UV și investește într-un produs premium, pe care să îl folosești multe sezoane din momentul achiziției.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#ochelari de soare, #ochelari, #ochelari de soare originali , #stiri life style