Fenomen straniu petrecut pe cerul din Noua Zeelandă: Obiect misterios apărut în noapte VIDEO

Vineri, 24 Iunie 2022, ora 02:14
8539 citiri
Fenomen straniu petrecut pe cerul din Noua Zeelandă: Obiect misterios apărut în noapte VIDEO
Un obiect straniu a fost observat în NOua Zeelandă FOTO: News

În această săptămână, un fenomen neobișnuit s-a petrecut pe cerul nopții din Noua Zeelandă, când o lumină stranie a apărut pe neașteptate. Numeroși oameni au postat pe rețelele de socializare imagini cu ciudata spirală albastră.

După mai multe investigații, Societatea Astronomică din New Plymouth a oferit o explicație a acestui eveniment bizar, spunând că spirala luminoasă ar fi fost cauzată, cel mai probabil, de un rest dintr-o rachetă care aparținea companiei SpaceX, a lui Elon Musk, potrivit News.

Mulți oameni au accesat rețelele de socializare Facebook și Twitter pentru a-și împărtăși fotografiile surprinse în anumite locuri din Insula de Sud, inclusiv din Queenstown și Motueka.

O persoană din Noua Zeelandă a distribuit imagini uluitoare ale ciudatului fenomen de pe cerul înstelat de deasupra zonei Motueka. ”Se întâmplă doar în jurul orei 19:28, am văzut-o în zona Motueka. Este încă în mișcare”.

Descoperire care a intrigat lumea: Monedă cu un extraterestru imprimat, găsită de un american VIDEO

După un timp, Societatea Astronomică din Plymout a anunțat că o posibilă explicație a bizarului fenomen ar fi intrarea în atmosferă a unor resturi ale unei rachete SpaceX, compania miliardarului american Elon Musk.

”Efecte similare au fost văzute înainte ca Globalstar 2 FM15 al SpaceX ar fi trecut pe deasupra Noii Zeelande”, a spus Societatea de astronomie.

SpaceX a organizat trei lansări de succes cu rachete Falcon 9 în ultimele zile, care transportau 55 de sateliți în spațiu.

Roverul NASA are probleme pe Marte: Tovarăș ciudat și neașteptat de călătorie FOTO VIDEO

Imaginea bizară observată deasupra Noi Zeelande vine la aproape un an după o altă spirală similară văzută în jurul Oceanului Pacific, pe 18 iunie 2021. Acea spirală, care era mai strălucitoare, a fost observată în diverse locuri, precum Fiji, Samoa, Noa Caledonie și insula Tokelau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru Elon Musk. Suma uriașă la care se ridică
Tesla Inc. solicită acționarilor să aprobe restabilirea pachetului de compensații pentru CEO-ul Elon Musk, evaluat la 56 de miliarde de dolari. De asemenea, compania a propus relocarea sediului...
Noi probleme grave descoperite la mașinile electrice. Mii de autoturisme, chemate urgent în service
Noi probleme grave descoperite la mașinile electrice. Mii de autoturisme, chemate urgent în service
Mașinile electrice ale lui Elon Musk se confruntă cu noi probleme. 3.878 de vehicule Cybertruck au fost rechemate în service, pentru a repara pedala de accelerație. Potrivit oficialilor...
#obiect misterios, #obiect spatiu, #obiect cer, #Noua Zeelanda, #SpaceX, #spirala, #lumina, #aparitie cer, #Elon Musk , #fenomen