Pepe: Oana e condusa de furie, dar nu are suflet rau - Interviu

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 11:58
5084 citiri
Pepe: Oana e condusa de furie, dar nu are suflet rau - Interviu
Foto: pepe.ro

Divortul dintre Ionut Pascu, cunoscut publicului drept Pepe, si Oana Zavoranu ocupa de ceva vreme prima pagina in presa tabloida, dar si pozitie fruntasa in jurnalele televiziunilor de stiri.

Cei doi nu s-au abtinut de la nimic, incepand cu injurii si ajungandu-se pana la evacuari in miez de noapte si plangeri penale la Politie.

Intr-un interviu pentru Ziare.com, Pepe incearca sa lamureasca cateva probleme, aratand ca, daca Oana nu l-ar fi jignit, nu s-ar fi ajuns la acest scandal.

Desi la inceput parea sa fie un divort civilizat, s-a transformat intr-un adevarat razboi al declaratiilor. Pe plan profesional te ajuta sau iti dauneaza mediatizarea?

Imi ajuta mediatizarea din aproape toate punctele de vedere, insa cel mai important lucru este sa arat realitatea. Totodata, nu am vrut sa se afle absolut nimic pana in momentul in care am inceput sa fiu jignit. Din punct de vedere profesional, imi merge foarte bine si ma bucur am revenit in atentia publicului, asa cum meritam.

Ce are de castigat, dar si de pierdut Oana prin mediatizarea divortului?

De castigat nu cred ca a castigat nimic, iar de pierdut ... pe mine. Si, foarte important pentru ea, a pierdut credibilitatea in fata oamenilor si increderea lor.

Crezi in prietenia dintre Oana si Ana Maria Prodan sau Ana Maria doar incearca sa profite de pe urma mediatizarii scandalului?

Nu cred ca Oana cunoaste notiunea de prieten adevarat, iar despre Ana-Maria Prodan incerc sa ma abtin. S-au certat inainte de a exista subiectul divortului nostru si prevad ca aceasta prietenie a lor se va termina cu scandal.

Cand au aparut primele semne ale rupturii dintre tine si Oana?

Mai intai a existat o distantare inainte de Sarbatori, dupa care lucrurile s-au conturat chiar in noaptea de Revelion.

Ai acuzat-o pe Oana ca ti-a furat o suma mare de bani (75.000 de euro). De ce ii tineai in casa si nu la banca?

Nu stiu sigur daca Oana mi-a furat banii din seif sau complicii ei, iar la banca nu mai tin multi pentru ca platesc comisioane, iar cand vreau sa-i scot trebuie programare. De aceea, am seif si camere de supraveghere in casa.

Sunt sanse sa iti retragi plangerea penala impotriva Oanei?

Nu. Din punctul meu de vedere, pana nu imi recuperez prejudiciul si nu primesc scuze public nu am de gand sa fac acest lucru. Cei vinovati trebuie sa isi asume si sa raspunda pentru faptele lor.

Ai vreun regret vizavi de anii petrecuti cu Oana?

Nu, nu am niciun regret. A fost o dragoste frumoasa. Pacat ca am fost dezamagit la final. As fi vrut sa fie un happy-end, dar asa e viata.

Crezi ca toate lucrurile rele pe care le-a spus Oana despre tine le crede sau chiar sufera si vrea sa pozeze in "femeie dura"?

Oana vorbeste lucruri fara sa gandeasca la nervi ... este condusa de furie, dar nu are suflet rau.

Oana a anuntat ca s-a indragostit. Tu ti-ai gasit pe altcineva?

Nu. Sunt singur in acest moment, dar am tot publicul de partea mea, familie, prieteni ...

Unde te vezi peste 10 ani, atat pe plan personal, cat si profesional?

Profesional, valorile se vad in timp si dupa 12 ani de scena imi dau seama ca peste 10 ani voi vorbi despre urmatorii 20. Pe plan personal, ma vad acelasi barbat echilibrat care va incerca ori de cate ori va fi nevoie pentru a gasi persoana potrivita.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Oana Zavoranu Pepe divort, #Oana Zavoranu furt bani, #Pepe plangere penala Oana , #Pepe