Oana Zavoranu si scandalul santajului: M-am simtit ca Michael Jackson!

Vineri, 23 Mai 2014, ora 10:15
3597 citiri
Oana Zavoranu si scandalul santajului: M-am simtit ca Michael Jackson!
Foto: Facebook/Oana Zavoranu

Oana Zavoranu, prinsa joi in flagrant, in timp ce il santaja pe medicul Marek Valcu, caruia i-ar fi cerut 10.000 de euro, a afirmat, dupa ce audierile au luat sfarsit, ca se simte ca Michael Jackson.

Oana Zavoranu, prinsa in flagrant cand santaja un medic - vedeta este la politie

"Sunt fffff bine si stiu ca acolo sus cineva ma iubeste. Multumesc avocatului meu de suflet Alexandru Morarescu si stiu ca nu imi ajung 3 vieti sa il pot recompensa pentru tot binele facut", a scris pe Facebook Oana Zavoranu.

"A fost o zi interesanta si inca o data Cel de Sus tine cu mine si mi-a aratat-o... (...) M-am simtit azi Michael Jackson (...), la cata presa am vazut afara", a mai scris vedeta pe contul de soccializare.

Oana Zavoranu, cercetata in stare de libertate - prima declaratie dupa audieri

Dupa ce a fost eliberata, Oana Zavoranu a declarat, la Kanal D: "Nu e placut sa fii audiat, dar eu sunt super obisnuita cu aceste lucruri. Asa a fost sa se intample sa fiu in diverse scandaluri de-a lungul timpului", a declarat ea la Kanal D, dupa ce a parasit Sectia 12 de politie.

Desi a fost rezervata legat de intalmplarile de peste zi, a declarat ce ar fi facut cu cei 10.000 de euro de la doctorul Marek Valcu, cel care a operat-o in trecut: "As dona cei 10.000 de euro unui asezamant de catei. Asta, evident, daca ar fi fost sa ii iau".

Avocatul sau, Alexandru Murarescu, a oferit mai multe explicatii in acest caz: "In procesul penal contra unui malpraxis se poate face doar printr-o expertiza medico legala. Acest lucru nu se mai poate face acum, pentru ca Oana s-a repliat si a apelat la serviciile altui medic, doctorul Kasem.

Oana a riscat ca a apelat la el, dar a avut parte de o interventie chirurcigala cu un minim de explicatie din partea acestui medic, lucru ce nu s-a intamplat in trecut. Parchetul are in momentul de fata doar dovada administrata de domnul doctor. Momentan exista cuvantul ei impotriva cuvantului domnului Valcu. Domnul Marek i-a pus silicoane made in China si care erau de cea mai proasta calitate", a spus avocatul vedetei la Kanal D.

Joi a iesit la iveala ca Oana Zavoranu l-ar fi santajat pe medicul Marek Valcu, care i-a facut o operatie la sani in trecut. Vedeta urmeaza sa fie cercetata in stare de libertate.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Oana Zavoranu santaj, #Oana Zavoranu medic Marek Valcu, #Oana Zavoranu cercetata, #Oana Zavoranu politie , #stiri Oana Zavoranu
Comentarii