Oana Zavoranu se simte mai bine si ar putea fi externata (Video)

Marti, 05 Aprilie 2011, ora 13:452457 citiri
Oana Zavoranu se simte mai bine si ar putea fi externata (Video)

Oana Zavoranu se simte mai bine si ar putea fi externata marti dupa-amiaza, au anuntat medicii care o trateaza la spitalul CF-2 din Capitala.

Eugen Tanase, medicul care o trateaza, a declarat ca Oana raspunde bine la tratament si ca are o stare buna si fizic, cat si psihic.

"Oana are o stare mult mai buna ca ieri (luni, n.red.), ea este destul de bine si fizic si psihic. In momentul de fata ne gandim ca undeva in cursul dupa-amiezii sa o externam, daca ramane cu aceasta stare. (...) Acum nu are nevoie de analize, a raspuns la tratamentul cu antibiotice, antiinflamatorii si hemostatice", a declarat Eugen Tanase.

Medicul nu a putut insa sa elucideze misterul presupusei sarcini a actritei, care a declarat recent ca este gravida cu Tudor Ionescu (Tudy), cu care a avut o relatie.

Oana Zavoranu nu este insarcinata, au anuntat medicii de la CF2

"E posibil, in context, sa fie un avort spontan, o sarcina oprita in evolutie. Intervalul poate fi de 3 sau 10 zile sau de 7 saptamani, cand o sarcina se poate opri din evolutie", a declarat medicul, fara sa spuna clar daca Oana a fost insarcinata sau nu.

Pepe - Oana nu a fost insarcinata

Oana Zavoranu a depus actele de divort, spunand ca s-a indragostit de tanarul politician, desi a adaugat ca Pepe (Ionut Pascu) "nu merita inselat".

La randul sau, Pepe a acuzat-o pe Oana ca nu a vrut copii si a calificat afirmatiile ei despre o posibila sarcina ca fiind "mici rautati".

(L.S.)

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News