Oana Zavoranu rupe tacerea: Legatura cu iubitul Andei Adam si tentativa de sinucidere a lui Tomer

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 09:12
6269 citiri
Oana Zavoranu rupe tacerea: Legatura cu iubitul Andei Adam si tentativa de sinucidere a lui Tomer
Foto: Antena 1

In ultimele zile, Oana Zavoranu a fost implicata in doua scandaluri, unul care il vizeaza pe iubitul Andei Adam, Catalin Tira, si unul care il vizeaza pe israelianul Tomer, care ar fi incercat sa se sinucida.

Oana Zavoranu a vorbit in cadrul emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1 despre aceste subiecte.

In ceea ce-l priveste pe iubitul Andei Adam, Oana Zavoranu a sustinut ca nu stia cine este Catalin Tira atunci cand i-a cerut prietenia pe Facebook. Aceasta a recunoscut ca a flirtrat cu tanarul fotbalist de 19 ani, insa i-a transmis cantaretei sa nu o mai ameninte, dupa ce Anda ar fi spus, potrivit presei mondene, ca "o sa ii rup picioarele".

"Am vorbit cam mult. Mult la mine inseamna saptamani. El imi trimitea mesaje, eu raspundeam. Nu este nimic trivial in mesaje. Normal ca flirta cu mine si eu cu el. (...)

Sincer nu stiam cine este. El mi-a dat o cerere de prietenie pe Facebook in octombrie. Am vazut-o mai tarziu. De aici a pornit discutia noastra. Apoi am inteles ceva. O disputa intre mama lui si ea (Anda-n.red.). L-am intrebat daca e cu Anda..a zis ca... ca..E problema lor. Pentru prima oara in viata nu e problema mea", a spus Oana Zavoranu.

Declaratie surprinzatoare: Relatia dintre Oana Zavoranu si Tomer e aceeasi ca cea dintre mine si Mihai Morar

Intrebata daca s-a intalnit cu fotbalistul, fosta sotie a lui Pepe a raspuns ca cel care trebuie sa spuna este chiar Tira.

"Asta sa spuna Catalin. Nu e frumos sa dau din casa. E bine sa nu ceara dovezi. De ce sa le sterg (mesajele - n.red.). Ce am furat ceva? Sper sa nu il bata foarte tare ca nu merita", a adaugat ea.

Cat despre presupusele amenintari ale Andei Adam, Oana Zavoranu i-a transmis cantaretei sa stea linistita, pentru ca nu este cazul de asa ceva.

"Am auzit ca a zis Anda ca imi rupe picioarele. Am auzit ca s-a suparat. Imi pare rau. (...) Ea nu prea vorbeste, ca vorbeste prost. Nu poti sa ai ceva cu mine si cu picioarele mele ca apoi daca ai o melodie de lansat, nu mai apuci", a precizat Oana.

Aceasta a adaugat ca este convinsa ca artista chiar ar fi amenintat-o, pentru ca altfel ar fi trebuit sa dea un comunicat de presa in care sa spuna ca nu este adevarat si sa fie lasata in pace. Insa, mai spune Oana, Anda nu iese sa vorbeasca pentru ca sunt barbati care ar putea sa spuna mai multe despre ea, facand referire la Marco Pisani si Nick Radoi.

Oana Zavoranu: Nu e ok sa fii cu un barbat si sa il inseli

Oana Zavoranu a vorbit si despre israelianul Tomer, despre care presa a relatat in ultimele zile ca ar fi incercat sa ii fure masina si sa se sinucida.

"Gelozia unui barbat o flateaza pe femeie pana intr-un punct. Se spune ca daca nu esti gelos nu iubesti. Cand sunt monopolizate telefoanele, cand raspunde la telefon, cand sunt controlate iPadurile...zici ca ii pasa.

Eu i-am zis de la inceput astea sunt plusurile, astea sunt minusuri. A spus ca nu e problema, apoi a inceput sa imi controleze mesajele, telefoanele, voiam sa sun si nu mai gaseam numarul", a spus Oana Zavoranu, admitand faptul ca Tomer a amenintat-o de multe ori ca se sinucide.

Vedeta de televiziunea a precizat faptul ca in aceasta perioada ea se simte foarte bine si fericita, adaugand ca acum traieste libera, pentru ca 19 ani a simtit ca este casatorita.

"Daca il luam pe Viorel, cu care am stat 4-5 ani, mai punem un alt iubit Marian, mai punem pe Cove (ca nu stiu ce a fost in capul meu), apoi Pepe, apoi Razvan. Vorbim de relatii serioase, eu nu am avut aventuri.

Nu am ceva impotriva relatiilor serioase, dar la un moment dat nu mai apuci sa traiesti. Nu e ok sa fii cu un barbat si sa il inseli, te duci cu altul. Nu da bine pentru o fata. Eu intr-o relatie sunt serioasa. Eu nu dau ce am acasa pentru o aventura", a spus aceasta.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#Oana Zavoranu iubit Anda Adam, #Oana Zavoranu Anda Adam amenintari, #Oana Zavoranu Anda Adam, #Oana Zavoranu Tomer tentativa sinucidere , #stiri Oana Zavoranu