Oana Zavoranu, rol principal intr-un thriller - Scenariul e scris de un avocat cunoscut

Vineri, 04 Aprilie 2014, ora 14:192310 citiri
Oana Zavoranu, rol principal intr-un thriller - Scenariul e scris de un avocat cunoscut
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Oana Zavoranu va juca intr-un thriller produs pe banii ei, al carui scenariu e scris chiar de avocatul care a aparat-o in procesul cu Pepe.

"Este un thriller psihologic. Muncesc de mult la acest proiect (...) ", a declarat actrita si cantareata pentru Wowbiz.

In ceea ce priveste scenaristul-surpriza, Oana Zavoranu afirma ca Alexandru Morarescu este "un om extraordinar de talentat, pe langa ca este si un prieten si avocat exceptional".

Alexandru Morarescu admite ca, pentru el, acest proiect, a fost o provocare: "A fost un privilegiu, dar si o provocare sa scriu acest scenariu. Am apelat la o profesionista adevarata, la cea care a scris scenariile pentru telenovelele de la Media Pro si am intrebat-o ce trebuie sa fac.

Mi-a spus ca nefiind un profesionist in domeniu am avantajul ca nu trebuie sa respect toate regulile. Si asa am facut, iar la final toti mi-au spus ca este un scenariu bun".

Legat de personajul interpretat de Oana, cea care si produce filmul, avocatul a spus ca este unul puternic: "Este unul puternic, nu pot sa va spun daca este pozitiv sau negativ, pentru ca depinde de gusturi".

Declaratie surprinzatoare: Relatia dintre Oana Zavoranu si Tomer e aceeasi ca cea dintre mine si Mihai Morar

In urma cu cateva zile, mama Oanei Zavoranu a pomenit despre aceast film, fara a da insa prea multe amanunte. A spus ca-si sprijina material fiica in acest proiect si spera ca pelicula sa ajunga la Cannes. In acest sens, isi face deja toalete.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News