Oana Zavoranu nu este insarcinata, au anuntat medicii de la CF2

Luni, 04 Aprilie 2011, ora 13:435844 citiri
Oana Zavoranu nu este insarcinata, au anuntat medicii de la CF2
Foto: Antena 3

Oana Zavoranu nu este insarcinata, a anuntat, luni, medicul Eugen Tanase, de la spitalul CF2.

"Testele efectuate pana in prezent nu arata ca Oana este insarcinata. Dar din discutiile purtate cu Oana e posibil ca in decursul a sase opt zile, cat a avut sangerari vaginale, sa fi suferit un avort spontan. Este vorba de o dereglare neuro hormonala care apare, iar aceste sangerari vaginale pot provoca un avort", a declarat medicul.

Eugen Tanase a mai precizat ca in prezent Oana se poate alimenta, insa primeste suport endovenos. "Primeste un antiinflamator, iar ca perfuzie-primeste glucoza sau ser fiziologic. Daca noi stapanim durerea si lucrurile sunt oki, in cursul zilei de marti, probabil, ii vom da drumul", explica medicul.

El spune ca pacienta sa este foarte slabita, dar in prezent nu se pune problema de o interventie chirurgicala. Insa, in cazul in care vor exista complicatii este posibil sa se apeleze si la operatie.

"Interventia nu este indicata in momentul de fata", a explicat Eugen Tanase.

Oana Zavoranu a ajuns, duminica, de urgenta la Spitalul Floreasca dupa ce a lesinat intr-o cafenea din Capitala si i s-a declansat o usoara hemoragie vaginala. Ea a fost transferata, la cerere, la Spitalul CF2.

Oana Zavoranu a ajuns la spital cu hemoragie - a pierdut sarcina?

Printre cei veniti sa o vada la spital au fost designerul Catalin Botezatu si chiar si mama sa, Mariana Zavoranu, cea cu care Oana e intr-un conflict deschis de mai multi ani si cu care se alfa in proces.

Vedeta, care se afla in centrul unui scandal provocat de divortul de Pepe, a anuntat saptamana trecuta ca este insarcinata cu copilul lui Tudor Ionescu, cunoscut ca Tudy.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News