Oana Zăvoranu e gata să devină mamă! Cine îi va purta copilul în pântece: ”Totul e absolut legal”

Vineri, 20 August 2021, ora 15:273561 citiri
Oana Zăvoranu e gata să devină mamă! Cine îi va purta copilul în pântece: ”Totul e absolut legal”
Oana Zăvoranu

În vârstă de 48 de ani, Oana Zăvoranu se gândește din ce în ce mai serios să devină mamă, alături de soțul Alex Ashraf, însă vedeta e decisă să apeleze la o metodă mai puțin convențională.

În contextul în care pe rețelele de socializare s-a zvonit că Oana Zăvoranu ar fi gravidă (datorită unei poze în care apare cu o bluză largă), aceasta a negat informația, afirmând în schimb că vrea să devină părinte prin intermediul unei mame-surogat.

“E un gând mai vechi al meu. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal. Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, văd dacă se poate recolta de la bărbat şi de la femeie ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii și, dacă treci de etapa asta, mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci și să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi.

Fiindcă s-au mai văzut poveşti cu mame-surogat care au încercat tot felul de şantaje ulterioare asupra părinţilor în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuţi sau milionari. Aşadar, numai mama-surogat până o găseşti, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu ţine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu”, a spus Oana Zăvoranu pentru Playtech-Impact.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News