Oana Zavoranu, la Zidul Plangerii: M-am rugat pentru dusmani

Luni, 24 Februarie 2014, ora 17:182508 citiri
Oana Zavoranu, la Zidul Plangerii: M-am rugat pentru dusmani
Foto: Facebook/Oana Zavoranu

Oana Zavoranu s-a intors recent din Israel, unde si-a facut timp sa ajunga la Zidul Plangerii.

Cantareata si actrita a povestit pe Facebook ca experienta a marcat-o profund. "Zidul Plangerii... un loc cu o incarcatura aparte... te simti mai aproape de Dumnezeu decat in orice alta parte... si cata nevoie avem de El", scrie Oana Zavoranu.

"Si de Isus... ma simt atat de bine... wow", continua vedeta.

Daca unii dintre prietenii virtuali au tinut sa o corecteze cu privire la scrierea substantivului propriu Iisus, au fost destui care i-au luat apararea vedetei, mentionand ca "nu are importanta felul in care scrii numele lui Isus (scris corect Iisus - n. red.), ideea este sa crezi in jertfa pe care a facut-o, adica in faptul ca a murit pentru pacatele noastre, si sa faci ceva cu privire la asta".

Oana Zavoranu: Imi dau cu pumnii in cap cand ma gandesc la ce am facut

Iar Oana Zavoranu poate fi iertata, din moment ce a simtit nevoia sa se roage atat pentru familie, prieteni si chiar fani, cat si pentru dusmani, dupa cum marturiseste online.

"M-am rugat pentru familia mea, pentru fanii mei, pentru dusmani sa devina mai buni... si pentru mine... Va iubesc rau de tot", incheie ea postarea apreciata de peste 1.500 de persoane.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News