Oana Zavoranu, in coltii internautilor: Viata nu inseamna ce arati tu! (Video)

Luni, 03 Noiembrie 2014, ora 15:353487 citiri
Oana Zavoranu, in coltii internautilor: Viata nu inseamna ce arati tu! (Video)
Foto: Oana Zavoranu Official

Intr-un acces de harnicie, Oana Zavoranu s-a pornit sa-si ordoneze hainele si incaltamintea, spune ea, pentru a face loc noilor achizitii.

"Prima sesiune de curatenie in dulap, pentru a face loc pentru ceea ce va veni... Pentru ca pot si pentru ca moda e una dintre placerile vietii mele", a scris pe Facebook Oana Zavoranu, printre zambete, in limba engleza.

Chiar daca si-a lasat fanii sa traga cu ochiul la "avutiile" sale, acestia nu au rectionat asa cum diva probabil isi dorea. O parte dintre internauti au certat-o pentu postare, afirmand ca "Viata nu inseamna ce arati tu!", adica o sumedenie de pantofi stralucitori.

"Mi se pare penibil", exclama o alta, in timp ce cei mai multi o indeamna sa vanda incaltamintea si sa doneze banii unor nevoiasi sau chiar sa le dea lor pantofii. "Iti dau o idee, daca sunt haine ce nu-ti mai trebuie, vinde tot si ajuta niste copii saraci... sau da-le lor; asa fac si eu... ", remarca cineva.

Oana Zavoranu, anorexica? Cate kilograme are

"Decat sa ne laudam cu astfel de 'achizitii', mai bine le-ai oferi cadou celor ce nu au atat de mult ca tine. Personal, mi se pare penibil sa postezi cate perechi de incaltaminte ai tu, cand altii merg desculti. Asteptam un clip in care le si donezi cuiva eventual, ca tot iti cumperi altele", scrie pe Facebook o alta amica virtuala.

Alte internaute pur si simplu o iau pe diva peste picior - "Vrei sa ne arati ca ai cu ce sa te incalti?" - sau pur si simplu ii bat apropouri deloc subtile: "Mai imparte si cu prietenele tale de pe Facebook".

Cineva face chiar o remarca ce se vrea profunda: "Oare fericirea sta in zdrente?".

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News