Oana Zavoranu face ironii dupa moartea lui Cioaba: Cum nu l-au salvat pirandele?

Luni, 19 August 2013, ora 09:02
2935 citiri
Oana Zavoranu face ironii dupa moartea lui Cioaba: Cum nu l-au salvat pirandele?
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Oana Zavoranu, care a fost pacalita de mai multe asa-zise vrajitoare, se amuza pe faptul ca "miile de pirande facatoare de minuni" nu au putut sa il salveze pe regele Florin Cioaba, care a murit duminica.

"Nu este in firea mea sa vorbesc despre persoane pe care nu le cunosc sau nu mi-au facut nimic (...) ce nu pot trece cu vederea, este cum de a fost cu putinta ca sutele, miiile de pirande facatoare de minune, din etnia asta reusita, sa nu poata, prin 'carul',.... pardon, 'harul lor harazit da la Dumnazau':))). (asa zic ele): ))))....sa faca ca ruda lor sa nu treaca in nefiinta......ceva nu e ok in ecuatia asta", a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Familia lui Cioaba cere bani de la Guvern pentru spitalizarea in Turcia - factura de 350.000 de dolari

Vedeta de televiziune se intreaba cum femeile din etnia rroma, "detinatoarele tuturor 'herburilor si talismancelor", nu au putut face o minune pentru conducatorul lor.

"Dar ce sa vezi, n-au putut face nimic, au lasat familia indoliata cu o nota de plata de 300 si ceva de mii de 'ieuro', si fara vreun rezultat favorabil......cred eu, in simplitatea mea de om fara 'haruri harazite si neharuita fiind:)))', ca ori 'a fost hobosite', ori 'a fost neantente', ori 'a fost lipsite de buruieni sau alte potiuni magice pe care ele le are', ori pur si simplu 'a fost o alta forta malefica care sa habatut de la rasaritul apusului care le-a empedicat sa faca lucrarea lucrare ca la cartili pe care iele le are dela stramoasili lor lasati cu limba degugistiuc'", a adaugat ea.

Oana Zavoranu aminteste si de episodul in care a fost pacalita de mai multe vrajitoare, care i-au promis ca ii vor rezolva problemele, dar in schimb i-au cerut cateva sute de mii de euro.

Florin Cioaba a murit duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Oana Zavoranu rege Cioaba, #Oana Zavoranu rade moarte Cioaba, #Oana Zavoranu pirande Cioaba, #Florin Cioaba a murit , #stiri Oana Zavoranu