Oana Zavoranu face ironii dupa moartea lui Cioaba: Cum nu l-au salvat pirandele?

Luni, 19 August 2013, ora 09:02 2867 citiri
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Oana Zavoranu, care a fost pacalita de mai multe asa-zise vrajitoare, se amuza pe faptul ca "miile de pirande facatoare de minuni" nu au putut sa il salveze pe regele Florin Cioaba, care a murit duminica.

"Nu este in firea mea sa vorbesc despre persoane pe care nu le cunosc sau nu mi-au facut nimic (...) ce nu pot trece cu vederea, este cum de a fost cu putinta ca sutele, miiile de pirande facatoare de minune, din etnia asta reusita, sa nu poata, prin 'carul',.... pardon, 'harul lor harazit da la Dumnazau':))). (asa zic ele): ))))....sa faca ca ruda lor sa nu treaca in nefiinta......ceva nu e ok in ecuatia asta", a scris Oana Zavoranu pe Facebook.

Familia lui Cioaba cere bani de la Guvern pentru spitalizarea in Turcia - factura de 350.000 de dolari

Vedeta de televiziune se intreaba cum femeile din etnia rroma, "detinatoarele tuturor 'herburilor si talismancelor", nu au putut face o minune pentru conducatorul lor.

"Dar ce sa vezi, n-au putut face nimic, au lasat familia indoliata cu o nota de plata de 300 si ceva de mii de 'ieuro', si fara vreun rezultat favorabil......cred eu, in simplitatea mea de om fara 'haruri harazite si neharuita fiind:)))', ca ori 'a fost hobosite', ori 'a fost neantente', ori 'a fost lipsite de buruieni sau alte potiuni magice pe care ele le are', ori pur si simplu 'a fost o alta forta malefica care sa habatut de la rasaritul apusului care le-a empedicat sa faca lucrarea lucrare ca la cartili pe care iele le are dela stramoasili lor lasati cu limba degugistiuc'", a adaugat ea.

Oana Zavoranu aminteste si de episodul in care a fost pacalita de mai multe vrajitoare, care i-au promis ca ii vor rezolva problemele, dar in schimb i-au cerut cateva sute de mii de euro.

Florin Cioaba a murit duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz Universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News