Oana Zavoranu, despre un barbat: S-ar putea sa il iau inapoi ca e prea smecher

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 15:494160 citiri
Oana Zavoranu, despre un barbat: S-ar putea sa il iau inapoi ca e prea smecher
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Oana Zavoranu a anuntat, miercuri dimineata, ca are de gand sa se impace cu Razvan, cel care i-a fost alaturi trei ani de zile dupa despartirea de Pepe.

Vedeta de televiziune a fost impresionata de faptul ca fostul iubit a declarat ca inca tine la Oana si ca daca ar avea nevoie de el, ar ajut-o fara sa stea pe ganduri.

"Normal ca mai tin la Oana. Nu pot sa uit totul dupa trei ani. Sunt chestii care raman. Eu in continuare daca este nevoie, tin legatura cu Oana", a spus Razvan la Antena Stars, precizand ca nu crede se va impaca cu vedeta, dar ca niciodata nu se stie.

Oana Zavoranu rupe tacerea: Legatura cu iubitul Andei Adam si tentativa de sinucidere a lui Tomer

Aceste vorbe au impresionat-o, care a dezvaluit la aceeasi televiziune ca nu exclude posibilitatea de a se impaca cu fostul iubit.

"S-ar putea sa il iau inapoi ca e prea smecher. Sunt la fel de placut surprinsa ca voi. Stiam ca Razvan e un tip deosebit. Multa lume se intreba de ce stau eu cu Razvan, parea ca nu avem nimic in comun. Acum vedeti o latura a lui pe care o stiam doar eu. Nu exclud posibilitatea de a-l vrea pe Razvan in viata mea", a spus Oana Zavoranu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News