Oana Zavoranu, criticata pentru un gest complet nepotrivit in plin post (Foto)

Vineri, 11 Aprilie 2014, ora 14:133155 citiri
Oana Zavoranu, criticata pentru un gest complet nepotrivit in plin post (Foto)
Foto: Facebook/Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a atras criticile unora dintre fani dupa ce, in plin post al Pastelui, a postat pe o retea de socializare o fotografie extrem de provocatoare, care ar putea face ca unii sa cada in pacat cu gandul.

Oana Zavoranu a declarat nu o data ca este credincioasa. Mai mult, vedeta s-a intors relativ recent din Israel, unde a fost chiar la Zidul Plangerii, loc in care s-a rugat inclusiv pentru dusmani, dupa cum a spus ea.

Oana Zavoranu, la Zidul Plangerii: M-am rugat pentru dusmani

Uitand, se pare, de toate acestea, vedeta s-a fotografiat aproape goala, in semi-intuneric, si a postat fotografia pe pagina sa de Facebook.

Desi cei mai multi fani s-au aratat incantati de instantaneul in care isi pot vedea vedeta preferata doar in lenjerie intima (neagra), au existat si unii care i-au atras atentia ca "macar acum, in post, puteai sa pui si tu o poza putin mai imbracata".

Cat despre fane, unele sunt de-a dreptul contrariate: "Poza asta???? Iar nu te inteleg!!!!". Departe de a fi deranjata de aceasta remarca, inclusiv Oana Zavoranu trateaza cu un "like" observatia.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News