Oana Zavoranu continua sa acuze: Pepe m-a batut. Are un copil cu o stripteuza

Miercuri, 23 Iulie 2014, ora 10:17
5688 citiri
Oana Zavoranu continua sa acuze: Pepe m-a batut. Are un copil cu o stripteuza
Foto: Facebook/Oana Zavoranu

Oana Zavoranu a continuat, marti seara, seria de acuzatii la adresa fostului sau sot, Pepe, chiar la doua zile dupa ce acesta s-a casatorit religios cu Raluca.

"Daca am sa decid sa va spun niste lucruri si unele dintre realele motive pentru care eu nu am mai simtit nimic... Daca era atat de bun il lasam? Voua va lipsesc niste piese din puzzle, pentru ca eu nu le-am spus. Nu mai merita exclusivitatea mea.

Jur pe mormantul tatalui meu ca nu l-am inselat in spate ani decat cu Tudy. Nu e artist, este bataus, este un om violent. M-a batut. Am fost lovita de mai multe ori de Pepe si, culmea, cu martori", a declarat Oana Zavoanu la Kanal D.

Pepe s-a insurat - Oana Zavoranu face acuzatii intr-o tinuta inedita

Mai mult, fosta prezentatoare de televiziune a dezvaluit ca detine filmari in care Pepe apare in timpul unor partide sexuale cu mai multe persoane.

"Am filmari cu el facand orgii sexuale cu altele. Va dau filmarea, dar v-o asumati? Sunt oameni care confirma. Vreti sa dau filmarea in momentul asta?", a continuat ea in timpul emisiunii.

Seria acuzatiilor la adresa lui Pepe a continuat, Oana Zavoranu spunand ca fostul sau are un copil cu o stripteuza din Constanta si ca acesta ar fi fost facut in timpul casniciei lor.

"Am sa va pun in legatura cu o persoana care mi-a spus ca exista o individa in Constanta, stripteuza, se numeste Suzi. Va dau omul de contact, va fac legatura cu omul. A spus ca pentru o numita suma de bani ea ar fi dispusa sa vorbeasca. (Pepe - n.red.) Are un copil facut cu ea in timp ce era cu mine. Eu va dau numarul de telefon", a continuat aceasta.

Fosta prezentatoare TV a adaugat ca si in timp ce era casatorita cu artistul a fost sunata de o femeie care dorea sa ii spuna mai multe, dar ca nu a vrut sa se intalneasca cu aceasta, pentru ca refuza sa creada ceva.

"In timpul casniciei cu ppe am fost sunata de o tipa care a vrut sa se intalneasca cu mine care nu m-a convins sau eram eu atat de proasta incat nu am vrut sa cred", a spus ea.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Oana Zavoranu batuta Pepe, #Oana Zavoranu copil Pepe, #Oana Zavoranu acuzatii Pepe , #Pepe
Comentarii