Oana Zavoranu, audiata la DNA pentru camatarie

Marti, 27 August 2013, ora 19:342866 citiri
Oana Zavoranu, audiata la DNA pentru camatarie
Foto: roportal.ro

Oana Zavoranu va merge miercuri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), aceasta fiind audiata intr-un dosar de camatarie.

Vedeta a fost citata de catre procurorii DNA, care au deschis un dosar penal pentru santaj si amenintare, potrivit Realitatea TV. Zavoranu a fost reclamata de Sebastian Dobrescu, care este in prezent judecat pentru complicitate in dosarul vrajitoarelor care ar fi escrocat-o pe Oana Zavoranu.

Tot el este cel care l-a denuntat pe procurorul Maximilian Balasescu, care se ocupa de caz, dupa ce acesta ar fi cerut mita pentru solutionarea favorabila a dosarului.

Balasescu este, in prezent, judecat pentru coruptie, alaturi de vrajitoarele Vanesa si Melissa, care au escrocat-o si santajat-o pe Zavoranu.

"Procurorul vrajitoarelor", Max Balasescu, judecat in stare de arest

Procurorul investit initial cu solutionarea cazului vrajitoarelor, Maximilian Balasescu, a fost arestat, in 1 februarie 2012, ca urmare a faptului ca a cerut mita 300.000 de euro pentru a inchide dosarul.

Dupa arestarea anchetatorului, cazul vrajitoarelor a fost predat altor procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, care au finalizat cercetarile si au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatilor.

In procesul vrajitoarelor, Dobrescu este judecat pentru complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata.

Vrajitoarele Vanesa si Melissa, trimise in judecata pentru ca au escrocat-o pe Zavoranu

Inculpatii din dosar, aflati in complicitate, isi atrageau victimele printr-un plan minutios elaborat, utilizand doua metode de racolare a acestora. Concret, inculpatele Minca Rada si Lider Roxana (cele doua vrajitoare) isi faceau publicitate in mass-media, unde se prezentau ca "vrajitoare" sau "clarvazatoare", aratandu-si disponibilitatea unor asa-zise consultatii in urma carora erau contactate de catre victime.

In cazul Oanei Zavoranu, aceasta a fost determinata de catre inculpati sa incheie mai multe contracte de vanzare a unor bunuri mobile si imobile sau contracte de imprumut cu garantie imobiliara, la un pret subevaluat in raport cu valoarea de piata a acestora, in realitate regasindu-ne, de fapt, in fata unei activitati de camatarie disimulata.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News