Oana Zavoranu, audiata la DNA pentru camatarie

Marti, 27 August 2013, ora 19:34
3052 citiri
Oana Zavoranu, audiata la DNA pentru camatarie
Foto: roportal.ro

Oana Zavoranu va merge miercuri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), aceasta fiind audiata intr-un dosar de camatarie.

Vedeta a fost citata de catre procurorii DNA, care au deschis un dosar penal pentru santaj si amenintare, potrivit Realitatea TV. Zavoranu a fost reclamata de Sebastian Dobrescu, care este in prezent judecat pentru complicitate in dosarul vrajitoarelor care ar fi escrocat-o pe Oana Zavoranu.

Tot el este cel care l-a denuntat pe procurorul Maximilian Balasescu, care se ocupa de caz, dupa ce acesta ar fi cerut mita pentru solutionarea favorabila a dosarului.

Balasescu este, in prezent, judecat pentru coruptie, alaturi de vrajitoarele Vanesa si Melissa, care au escrocat-o si santajat-o pe Zavoranu.

"Procurorul vrajitoarelor", Max Balasescu, judecat in stare de arest

Procurorul investit initial cu solutionarea cazului vrajitoarelor, Maximilian Balasescu, a fost arestat, in 1 februarie 2012, ca urmare a faptului ca a cerut mita 300.000 de euro pentru a inchide dosarul.

Dupa arestarea anchetatorului, cazul vrajitoarelor a fost predat altor procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, care au finalizat cercetarile si au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea in judecata a inculpatilor.

In procesul vrajitoarelor, Dobrescu este judecat pentru complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata.

Vrajitoarele Vanesa si Melissa, trimise in judecata pentru ca au escrocat-o pe Zavoranu

Inculpatii din dosar, aflati in complicitate, isi atrageau victimele printr-un plan minutios elaborat, utilizand doua metode de racolare a acestora. Concret, inculpatele Minca Rada si Lider Roxana (cele doua vrajitoare) isi faceau publicitate in mass-media, unde se prezentau ca "vrajitoare" sau "clarvazatoare", aratandu-si disponibilitatea unor asa-zise consultatii in urma carora erau contactate de catre victime.

In cazul Oanei Zavoranu, aceasta a fost determinata de catre inculpati sa incheie mai multe contracte de vanzare a unor bunuri mobile si imobile sau contracte de imprumut cu garantie imobiliara, la un pret subevaluat in raport cu valoarea de piata a acestora, in realitate regasindu-ne, de fapt, in fata unei activitati de camatarie disimulata.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Oana Zavoranu vrajitoare, #Oana Zavoranu DNA camatarie, #Oana Zavoranu DNA, #Oana Zavoranu camatarie , #stiri Oana Zavoranu