Oana Zavoranu arunca bomba: ce spune despre noua relatie

Marti, 04 Martie 2014, ora 13:352916 citiri
Oana Zavoranu arunca bomba: ce spune despre noua relatie
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Intreaga presa mondena a comentat pe larg noua relatie a Oanei Zavoranu cu Tomer. Chiar si mama sa a confirmat-o, insa acum vedeta de televiziune neaga ca ar avea vreo legatura amoroasa cu tanarul israelian.

Deranjata de ceea ce s-a scris in presa, Oana Zavoranu a facut cateva precizari pe pagina sa de Facebook.

"Nu m-am mutat cu nimeni in casa mea si nici nu intentionez. Nu ma marit. Nu am socrii, nasi, copii. Nu simt nevoia sa am copii (poate voi simti la un moment dat). Nu am o relatie cu nimeni in prezent. Da, eu si Tomer ne placem, ne vizitam si ne vedem fara a se putea specula altceva decat o chimie si uneori o dorinta de a vorbi sau a ne vedea", a scris vedeta de televiziune.

Noua relatie a Oanei Zavoranu, confirmata - cine este iubitul sau

Dupa ce Marioara Zavoranu a declarat ca il place pe Tomer, pentru ca este un tanar educat, Oana a precizat ca mama sa are aceeasi parere despre orice persoana cu bun simt si "extrem de calda, asa cum este si el".

"Sunt o fata libera si ma preocupa cariera TV si cinematografica. Nu am de dat socoteala nimanui pentru ceea ce fac si nici nu vreau sa o fac. Am avut relatii lungi, m-am simtit 'sufocata' si mereu 'maritata' si in aceasta perioada tanjesc dupa libertate", a adaugat Oana Zavoranu.

Presa mondena a relatat acum cateva zile ca vedeta de televiziune a fost in vizita la parintii noului sau iubit, Tomer. Atunci, mama sa a confirmat relatia dintre cei doi.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News