Oana Zavoranu: Am decis sa nu mai fiu parte din prostitutia care se numeste "televiziune"

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 13:254758 citiri
Oana Zavoranu: Am decis sa nu mai fiu parte din prostitutia care se numeste "televiziune"
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Oana Zavoranu a anuntat in mai multe randuri ca pregateste numeroase proiecte de televiziune, insa niciunul nu s-a concretizat. Acum, vedeta a declarat ca nu vrea sa mai faca parte din aceasta nume.

"Am decis sa ma ocup de cariera mea si sa nu mai fiu parte din prostitutia care se numeste 'televiziune' in Romania... nu mai fac fundurile mari producatorilor si rating-uri uriase patronilor dubiosi. (...)

Fac pauza de mizeria din TV... pregatesc ceva despre care vreau sa nu spun nimic... doar sa vedeti cand o sa fie gata... am vorbit destul si, din pacate, concret nu faceam nimic, pentru ca altii aveau 'mare grija' de asta... acum tac si fac", a declarat Oana Zavoranu in cadrul unei discutii cu fanii sai de pe Facebook.

Ea a adagat ca acel drum nu era al sau, ci al celor din jurul sau si ca tocmai de aceea a decis sa faca altceva.

Oana Zavoranu: Nu am prieteni

Unii dintre fanii sai i-au transmis ca isi doresc sa o vada in emisiunea lui Catalin Maruta, insa raspunsul ei a fost foarte ferm.

"Nu simt nevoia vreunei impacari:)))... ma simt excelent asa neimpacata cu cei care au vrut sa ma 'omoare' psihic timp de 6 luni, promovand minciuna si ordinaria unui 'fost sot cica' (Pepe - n.red.) (...) Nu are vopsitul ala bani sau stofa pe canapea ca sa ma aiba pe mine pe ea", a continuat ea.

Ea a adaugat ca in curand va incepe procesul pe care i l-a intentat prezentatorului TV.

"Mai curand decat stie el (incepe procesul - n.red.)... ca e ocupat cu vopsitul parului ramas:)))... acum e mai negru la par ca mine:))... am auzit ca ii curge vopseaua pe la tample cand se incing reflectoarele", s-a amuzat Oana Zavoranu.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
Hahn
rank 5
si treci la lucrator autonom, freelancer in aceiasi specialitate...