O vedeta din Romania care se iubeste mult: Sunt frumoasa, desteapta, talentata...

Joi, 31 Octombrie 2013, ora 13:17 3512 citiri
Foto: 123rf.com

Uneori vedetele noastre se lauda mai bine decat o poate face altcineva in locul lor. Iar atunci cand spun singure ca se iubesc foarte mult iese ceva savuros.

"Sunt secretoasa, sexoasa, frumoasa, misterioasa, luxurianta, imprevizibila, irezistibila, nonconformista, excentrica, incapatanata, sentimentala, plangacioasa uneori, desteapta, aroganta (cand vreau)... importanta, pretioasa, smekera, ciudata rau poate, cool si fac doar ce vreau eu, pisicoasa, alintata, copilaroasa, razgaiata, mofturoasa, ocupata si talentata, si deloc cuminte... si full of surprises (plina de surprize - n.red.).

Da, stiu ca e incomod pentru unii sau unele ciufute sau ciufuti sa stie ca un om SE IUBESTE PE EL IN SFARSIT ATAT DE MULT... si va spun ca 'daca nu va iubiti voi insiva cel mai mult, nu o sa o faca nimeni pentru voi'... da, trebuie sa iti spui, indiferent de cum esti, ca esti 'THE BEST' (cel mai bun - n.red.) ", a Oana Zavoranu pe Facebook.

In aceeasi postare, vedeta TV si-a anuntat admiratorii ca in curand isi va relansa site-ul oficial si ca va fi ceva cu totul si cu totul deosebit.

Oana Zavoranu: Am decis sa nu mai fiu parte din prostitutia care se numeste "televiziune"

Zavoranu: Scandaluri si bufeuri regizate poate face si o surdo-muta

De asemenea, Oana Zavoranu si-a anuntat fanii ca de conturile sale de pe retelele de socializare se va ocupa o echipa de profesionisti.

"Am 'disparut' o vreme pentru ca acum am decis si inteles ca importanta sunt eu, nu ei... importanti sunteti voi si ceea ce fac eu din punct de vedere profesional pentru a fi iubita, apreciata si respectata de voi, ca scandaluri si bufeuri regizate poate face si o surdo-muta:))) cum bine spune un cantec", a adaugat ea.

A.G.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News