Motanul Oanei Zavoranu are parapsiholog si blog

Sambata, 23 Octombrie 2010, ora 21:23 3309 citiri

Motanul prezentatoarei Tv Oana Zavoranu, pe numele sau Marty, isi "scrie" impresiile si gandurile pe blog si pe site-ul sau. Cele doua instrumente de comunicare publica i-au fost create chiar de stapana sa, in urma unei sedinte cu parapsihologul motanului.

Mardau Mustacila Pacanila, alintat Marty, poate fi "citit" pe site-ul www.marty.oanazavoranu.com, dar si conturile de pe Facebook, YouTube si Twitter, informeaza Libertatea.

Aceasta deschidere spre mediul virtual vine dupa ce Oana l-a dus pe Marty la parapsiholog, pentru a-i citi personalitatea.

"Am angajat special pentru aceste site-uri, ale copilului meu, un parapsiholog, un specialist in comportamentul animalelor, cu predilectie al felinelor, care a analizat personalitatea lui Marty. In functie de aceasta, pe site sunt publicate impresiile baiatului meu, ceea ce gandeste el, referitor la mai multe aspecte", a spus Oana.

Prima postare a motanului este un interviu cu sine insusi, in care publicul larg afla raspunsuri la intrebari privind castronelele unicat din care mananca felina si cate zgardute cu cristale Swarowsky are aceasta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News