Mircea Radu ar putea reveni pe sticla, dar la Kanal D

Sambata, 01 August 2009, ora 15:251693 citiri
Mircea Radu ar putea reveni pe sticla, dar la Kanal D
Foto: Gardianul

Mircea Radu, fostul prezentator al emisiunii "Din dragoste" de la Antena 1, se afla in discutii avansate cu postul Kanal D, unde ar urma sa ia parte la un show inedit, alaturi de alte vedete sau celebritati autohtone.

Printre acestea se numara Lili Sandu, Radu Mazare, Anda Adam, Catalin Botezatu si Lili Fedorca, scrie Gardianul.

Multe dintre vedete sunt foarte aproape de semnarea contractului, iar daca vor bate palma, se vor angaja la o prezenta permanenta in cadrul show-ului.

Pe de alta parte, revenirea Oanei Zavoranu si a lui Luis Lazarus in grila de toamna a postului respectiv este inca incerta.

Unii manageri sunt de parere ca "Pact cu diavolita" ar trebui pastrata in grila, pentru ca inregistra audiente ridicate. Altii considera ca temperamentul vulcanic al Oanei Zavoranu le va aduce in continuare numai batai de cap.

Cat despre Luis Lazarus, unele surse au dat ca sigura, acum cateva saptamani, concedierea lui de la Kanal D. Motivul l-ar fi reprezentat recordul absolut pe care "justitiarul" l-a inregistrat in ce priveste amenzile aplicate de CNA.

Pentru ca a difuzat in cadrul "Lazarus Show" cateva secvente din filme porno, cu Eva Kent si sexy braileanca protagniste, Luis a primit cea mai mare amenda din istoria CNA: un miliard de lei vechi.

O certitudine este insa revenirea pe sticla a lui Andrei Gheorghe, tot la Kanal D, intr-o emisiune cu format nou.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News