Dezvaluiri despre Dan Diaconescu: Daca emisiunea era data pe post, rupea Romania in doua

Joi, 05 Martie 2015, ora 09:15
10044 citiri
Dezvaluiri despre Dan Diaconescu: Daca emisiunea era data pe post, rupea Romania in doua
Foto: Facebook/Oana Zavoranu

La putin timp dupa arestarea lui Dan Diaconescu, Oana Zavoranu a transmis pe o retea de socializare un mesaj tulburator.

Fosta prezentatoare TV a dezvaluit pe pagina de Facebook Oana Zavoranu adevaratul motiv pentru care a incheiat colaborarea cu televiziunea Kanal D, pana acum spunandu-se ca bruneta a plecat de la respectivul post in urma unui conflict cu Monica Gabor, pe atunci Columbeanu.

Ea a declarat ca motivul real a fost faptul ca nu s-a difuzat o emisiune cu Dan Diaconescu, care "ar fi rupt Romania in doua".

"Pot spune ca 'am furat' cat am putut meseria asta de la Dan si ma pot mandri ca am fost prima si singura moderatoare TV din tara asta care l-a adus pe dan la o emisiune mondena cu iz de scandal, 'Pact cu diavolita', unde desi era in conflict cu conducerea de atunci a postului Kanal D, a venit si a spus ce nu a spus nicaieri.

Pacat ca postul respectiv mi-a taiat o ora si jumatate din emisiunea unde aparea Dan, pentru ca Dan deschisese un adevarat 'Jihad' cu cei care conduceau postul (care ulterior au fost si arestati), acum fiind alti turci la conducere. Dar emisiunea daca era data pe post, rupea Romania in doua, pentru ca oamenii vedeau o ora si jumatate un Dan total diferit de cel de la OTV", a dezvaluit Oana Zavoranu.

"Fiecare televiziune are in ea o particica din Dan Diaconescu" - cine spune asta?

Ea a precizat ca acesta a fost motivul pentru care nu a vrut sa duca mai departe colaborarea cu postul de televiziune.

"Eu nu am mai vrut sa continui un contract pentru inca 12 editii, fiind jignita, ca fara macar sa fiu anuntata mi-a fost taiata jumatate din emisiune si fiind acasa asteptand sa vad produsul muncii mele am vazut fix jumatatea fara Dan", a punctat ea.

Cat despre fostul sau sef de la OTV, bruneta are numai cuvinte de lauda si spune ca o doare foarte mult sa il vada pe acesta in catuse.

"Nu pot exprima in cuvinte cat de rau imi pare de bunul meu prieten, unic fost sef pe care l-am recunoscut vreodata ca sef (ca eu nu am acceptat vreodata idea de sef), mentor si de neinlocuit om de televiziune, Dan Diaconescu, pentru momentele grele prin care trece....nu ma pronunt vis-a-vis de motivele legate de arestarea lui (...) insa este tare greu sa-ti vezi un prieten pe care il iubesti si apreciezi, ca profesionist, cu catuse la mana", a adaugat ea.

Oana Zavoranu a precizat ca, din punctul sau de vedere, Dan Diaconescu este unic si nu mai poate fi "inventat in materie de televiziune si fler providential in acest domeniu".

Dan Diaconescu a fost condamnat, miercuri, la 5 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de santajareaa primarului comunei Zarand din judetul Arad, Ion Mot, si a omului de afaceri Paul Petru Tardea.

A.G.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Oana Zavoranu Dan Diaconescu, #Dan Diaconescu arestat, #Dan Diaconescu inchisoare , #stiri Oana Zavoranu