Daily Mail, despre Oana Zavoranu: Starleta romanca arestata pentru santaj

Joi, 29 Mai 2014, ora 12:573402 citiri
Daily Mail, despre Oana Zavoranu: Starleta romanca arestata pentru santaj
Foto: Daily Mail

Scandalul dintre Oana Zavoranu si doctorul Marek Valcu, iscat dupa ce vedeta l-a santajat pe cel din urma, a ajuns in presa internationala.

Publicatia Daily Mail scrie ca "starleta romanca a fost arestata dupa ce l-a santajat pe medic din cauza implanturilor de silicon".

"Ea a inceput sa ii dea mesaje medicului, cerandu-i 7.000 de lire sterline si o alta interventie chirurgicala gratuita, dupa ce s-a convins ca medicul a folosit pentru operatiile sale banii contribuabililor destinati pacientilor cu arsuri", arata jurnalistii britanici.

Oana Zavoranu si scandalul santajului: M-am simtit ca Michael Jackson!

La inceputul scandalului legat de santaj presa relata ca doctorul Marek Valcu ar fi fost implicat in reteaua medicilor de la Spitalul de Arsi care faceau operatii estetice decontate in mod fraudulos de stat.

Apoi s-a dovedit ca cele doua cazuri nu sunt legate intre ele si ca, de fapt, Oana Zavoranu voia sa isi recupereze banii pe unele interventii de care nu era multumita.

Jurnalistii straini citeaza un reprezentat al politiei care a declarat ca fosta prezentatoare de televiziune a sustinut ca doctorul utiliza fonduri destinate pacientilor care au fost victimele unor incendii.

Acestia au expus in articol intreaga poveste legata de santaj, citandu-l pe medicul Valcu in timp ce povestea cum s-a intalnit cu Oana intr-o masina pentru a-i da banii.

Oana Zavoranu nu a fost arestata in acest dosar, ci dupa cateva ore de audieri a parasit sectia de politie, sub control judiciar.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
CH 1291
rank 5
Dama ar avea nevoie mai degraba de un implant de creier.