Astronomul regal șochează: Oamenii vor fi înlocuiți de niște entități surpriză VIDEO

Joi, 16 Iunie 2022, ora 02:23
7243 citiri
Astronomul regal șochează: Oamenii vor fi înlocuiți de niște entități surpriză VIDEO
Viața extraterestră ar putea fi formată din roboți FOTO: Daily Mail

Astronomul regal al Marii Britanii, Lord Martin Rees, a făcut câteva declarații uimitoare la Festivalul de știință Cheltenham, referitoare la cum arată extratereștri și despre viitorul omenirii. El crede că civilizațiile extraterestre au trecut de stadiul ”carne și oase” și sunt la un alt nivel, lucru care se va întâmpla și cu oamenii în câteva sute de ani.

Rees consideră că oamenii ”vor fi înlocuiți, cu siguranță, după câteva secole, 1.000 de ani, cu niște entități electronice”, potrivit Daily Mail.

Viața extraterestră de pe alte planete ar putea fi sub forma unor roboți, care au supraviețuit creatorilor lor. Și în mod alarmant, aceasta este aceeași soartă pe care ar putea-o avea și oamenii de pe Pământ, susține astronomul regal din Marea Britanie.

Teorie neobișnuită a astronomilor: Există o lume invizibilă alături de noi VIDEO

Numeroase filme de la Hollywood au prezentat posibilitatea ca roboții să aibă o conștiință de sine și să decidă să distrugă oamenii pentru a putea conduce lumea. Însă Martin Rees a declarat că preluarea controlului pe Pământ de către roboți este o posibilitate.

Despre viața extraterestră el a spus: ”Cred că dacă am detecta ceva artificial, cred că nu ar fi o civlizație în carne și oase, ca a noastră. Cred că va fi ceva robotic și electronic.

Dacă ne imaginăm o cronologie pentru Pământul nostru, a fost nevoie de aproape patru miliarde de ani pentru ca viața simplă să evolueze pâna la stadiul de civilizație și avem tehnologie de cel mult câteva mii de ani”.

Fenomen șocant detectat: Gigantul descoperit în oceane se prăbușește, fatal pentru întreaga lume VIDEO

Lordul Rees consideră că și viața de pe Pământ va evolua. ”Cu siguranță că, după câteva secole, 1000 de ani, oamenii vor fi înlocuiți de entități electronice. Și ele ar fi aproape nemuritoare și ar putea continua pentru restul istoriei universului, câteva miliarde de ani”.

Astronomul regal a adăugat că oamenii ar putea supraviețui pe alte planete, făcându-i pe viitorii exploratori să devină cyborgi. El a sugerat că pionierii spațiali moderni ar putea încerca să se modifice și să devină un amestec de ”trup, sânge și electronică”, deși el a sugerat că ideea că ființele umane se vor muta în masă pe Marte este una delirantă.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#oameni roboti, #extraterestri, #extraterestri planete, #roboti umanoizi evolutie, #Cyborg, #roboti inteligenti , #fenomen