Cum s-a terminat o nuntă la care mireasa a vrut să-și ”distreze” invitații punând canabis în mâncare

Joi, 21 Aprilie 2022, ora 17:09 7684 citiri
Mulți invitați s-au simțit rău după ce au consumat preparatele FOTO / Pixabay

O mireasă și furnizoarea de servicii de catering au fost arestate după ce le-au pus invitaților marijuana în mâncare. Potrivit anchetatorilor, mulți s-au simțit rău după ce au consumat preparatele.

Nunta a avut loc într-un club din Longwood, Florida, pe 19 februarie, potrivit CNN.

Când polițiștii au ajuns la locul unde se ținea nunta, mai mulți invitați primeau îngrijiri medicale pentru simptome care sugerau că „au consumat droguri ilegale”. Unele persoane au acuzat „amețeli, furnicături, agitație și senzație de gură uscată” după ce au mâncat. Mai mult, o femeie care a ajuns la spital a avut și crize de paranoia, fiind convinsă că familia ei a murit. Pentru a o liniști, medicii i-au administrat sedative.

Oamenii legii i-au întrebat pe cei doi soți dacă au cerut sau au consimțit ca în mâncare să fie pus canabis, moment în care mirele „s-a uitat la ofițer cu o expresie de uluire, a început să se bâlbâie și a răspuns cu „nu””, se arată în rapoartele polițiștilor.

În schimb, aceleași rapoarte arată că, atunci când un invitat care și-a dat seama că era drogat a întrebat-o pe mireasă dacă „a pus marijuana în uleiul de măsline”, aceasta a răspuns afirmativ.

Au fost prelevate probe din preparatele servite și din băuturi, iar lasagna a fost testată pozitiv cu THC, compus din planta de canabis.

Mireasa Danya Shea Svoboda, în vârstă de 42 de ani, și Joycelyn Montrinice Bryant, de 31 de ani, au fost arestate și eliberate pe cauțiune, procesul urmând să înceapă în iunie. Cele două femei sunt acuzate de neglijență, furnizare de marijuana și alte fapte prevăzute de siguranța alimentară în Florida, potrivit Digi24.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News