Mircea Bravo s-a căsătorit. Cine este Georgiana, proaspăta soție în vârstă de 26 de ani. Imagini filmate la petrecere VIDEO

Vineri, 17 Iunie 2022, ora 12:14
24068 citiri
Mircea Bravo s-a căsătorit. Cine este Georgiana, proaspăta soție în vârstă de 26 de ani. Imagini filmate la petrecere VIDEO
Mircea și Georgiana Bravo, imediat după ceremonia oficiată de Emil Boc FOTO timponline.ro

Vloggerul Mircea Bravo (34 de ani) s-a căsătorit joi, 16 iunie, la Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii oficiate de primarul Emil Boc.

Realizatorul de conținut ajuns celebru în România s-a căsătorit cu Georgiana, aleasa inimii lui, o tânără originară din Bistrița-Năsăud.

”Ea e din județul Bistrița-Năsăud. O cheamă Georgiana. Suntem împreună cam de un an de zile”, a anunțat recent Mircea Bravo.

Tânăra lucrează în mediul universitar și este cu opt ani mai mică decât el.

Cununia civila a fost oficializată joi, 16 iunie, la Cluj-Napoca de primarul Emil Boc, în foișorul de cununii din Parcul Central, scrie efainlacluj.ro.

Cel care le-a oficializat cununia civila a fost primarul Emil Boc.

La petrecere a venit și bunica din Chințeni, Tanti Lenuța, femeia care este adesea prezentă în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube, unde are peste un milion de urmăritori.

Mircea Bravo, pe numele său real Mircea Popa, originar din Beclean, a urmat cursurile Facultăţii de Drept din Cluj-Napoca, însă a renunţat la o carieră în avocatură pentru a se dedica unui hobby care l-a făcut celebru în România.

În 2014 a început să posteze diverse farse pentru a deveni cunoscut: a intrat într-un mall îmbrăcat în scutece, a făcut farse cu poliţişti, preoţi sau taximetrişti.

După un an a continuat pe partea de comedie și a filmat sute de materiale umoristice şi zeci de reclame neconvenţionale care au devenit virale pe Internet.

Potrivit ultimului bilanț depus la Finanțe de Bravo Production, compania a înregistrat în 2021 o cifră de afaceri de trei milioane de lei și un profit de peste 2,2 milioane lei. Bilanțul Bravo Production arată o creștere spectaculoasă față de anul 2020, când compania a avut o cifră de afaceri de două milioane de lei și un profit de 1,4 milioane de lei, cu puțin mai mult decât în 2019, când Bravo Production a raportat un profit de 1,3 milioane de lei, la o triplare a cifrei de afaceri față de 2018.

În 2021, Mircea Bravo a realizat și un film de comedie de lung metraj care va apărea în toamnă în cinematografe, scrie timponline.ro.

Cununia civila a fost oficializata la Cluj-Napoca in foisorul de cununii din Parcul Central

Cel care le-a oficializat cununia civila a fost nimeni altul decat primarul Emil Boc.

La nunta lui Mircea Bravo nu au lipsit vedetele din Cluj, Haurentiu (Bob Radulescu), Tibi Codorean sau Elena Moldovan (Bunica Lenuta din Chibteni)

Cu cât poate să închirieze un român o locuință cu o cameră: ”Știați că nu locuim în Monaco? V-ați stricat la cap...”
Cu cât poate să închirieze un român o locuință cu o cameră: ”Știați că nu locuim în Monaco? V-ați stricat la cap...”
Un anunț de închiriere din Cluj-Napoca a stârnit valuri pe rețelele sociale și a fost preluat în presa locală. Astfel, conform Știridecluj.ro, apartamentul de 40 mp este situat în zona...
Viața la bloc în România: ”În legătură cu zgomotele pe care le faceți seara și dimineața. Înțelegem că trebuie să vă simțiți bine...”
Viața la bloc în România: ”În legătură cu zgomotele pe care le faceți seara și dimineața. Înțelegem că trebuie să vă simțiți bine...”
O situație neplăcută cu care se confruntă o persoană din Cluj-Napoca a fost relatată în presa locală. Astfel, conform Stiridecluj.ro, locatarii unui bloc din Mănăștur au rămas fără...
#mircea bravo nunta, #nunta, #mircea bravo, #Cluj Napoca, #Emil Boc, #georgiana bravo , #stiri vedete
Comentarii