Autoritățile au anunțat de când se vor putea organiza nunți anul acesta!

Advertorial
Joi, 27 Ianuarie 2022, ora 08:30
99612 citiri
Autoritățile au anunțat de când se vor putea organiza nunți anul acesta!
nunta FOTO: mariagefest.ro

Ca urmare a discutiilor cu reprezentantii AFIN – Asociatia Furnizorilor din Industria Nuntilor, ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a decalarat ca nuntile se vor putea organiza in acest an nu mai devreme de 1 martie, dar nici mai tarziu de 1 mai.

In acest context, cei mai importanti furnizori din industria nuntilor (rochii de mireasa, costume, verighete, artisti, fotografi si multi altii) isi vor da intalnire cu toti cei care urmeaza sa se casatoreasca anul acesta, in acest weekend, la Palatul Parlamentului, unde va avea loc cel mai mare eveniment dedicat nuntilor si la care si-au confirmat deja prezenta atat expozanti, cat si viitori miri din toata tara.

Mariage Fest nu este doar un targ de nunti, ci un festival in adevarat sens al cuvantului, caci aici veti gasi pret de 3 zile: - mii de rochii de mireasa,

  • costume pentru miri,
  • accesorii,
  • verighete,
  • servicii foto-video,
  • artisti,
  • oferte de vinuri pentru nunta ta
  • si o multime de atractii

Toate acestea te asteapta incepand de vineri, 28 ianuarie, la Palatul Parlamentului, in cadrul Mariage Fest.

Trebuie sa stii si ca au acces toti vizitatorii la eveniment, respectiv, atat cei vaccinati si trecuti prin boala, cat si cei testati (organizatorii vor asigura gratuit testarea vizitatorilor chiar la intrarea in targ). De asemenea, daca aveti deja un test rapid efectuat la un centru specializat si inca valabil, atunci puteti veni direct cu acesta, pentru a evita timpii de asteptare de 20-30 minute pana la sincronizarea cu platforma Corona Forms.

Ce este bine sa ai in vedere atunci cand iti propui sa ajungi la Mariage Fest:

Nu este un simplu targ de nunti, ci un festival in toata regula, caci poti petrece o zi intreaga sa iti alegi tot ce ai nevoie. Plus, te bucuri gratuit de o multime de delicatese culinare si degustari de vinuri.

O premiera la Mariage Fest este si ca iti vei putea rezerva LUNA DE MIERE, deoarece vor fi prezenti la targ expozanti si cu astfel de oferte.

Pret de 3 zile la Palatul Parlamentului isi dau intalnire aproape 150 de expozanti cu: rochii de mireasa, costume pentru miri, locatii de nunta, agentii, rochii de mireasa, foto-video, bijuterii, formatii, accesorii si multe idei pentru nunta.

Mariage Fest prezinta in perioada 28-30 ianuarie o editie de iarna, care acopera toate tipurile de oferte disponibile in acest moment pe piata in Romania.

Vizitatorii impreuna cu furnizorii de produse si servicii vor putea sa relationeze in mod direct, asa cum rar s-a intamplat in ultimul an, deoarece organizatorii ofera un cadru absolut sigur din punct de vedere medical.

Unde s-ar putea mai usor decat in cadrul unui targ de nunti – si cel mai mare in acest moment din Romania – sa intalniti cele mai diverse oferte, expozantii prezenti fiind pregatiti sa primeasca vizitatori din intreaga tara cu solutii pentru toate bugetele si idei creative chiar si pentru bugetele mai mici.

Noutatile Mariage Fest sunt multe si ele se aliniaza tendintelor pentru anul 2022:

1. Lansari colectii rochii de mireasa

2. Costume pentru miri prezentate in premiera la un targ de nunti

3. Bijuterii propuse de catre designeri care realizeaza verighete unicat

4. Servicii foto-video adaptate tehnologiei actuale

5. Oferte pentru petrecerea lunii de miere in tara si pe insule, unde natura este luxurianta tot timpul anului

6. Delicii culinare pe care le puteti incerca gratuit

7. Degustari de vinuri dintre zeci de sortimente

Te invitam sa vizitezi cel mai mare si important targ de nunti al anului!

Mariage Fest, 28-30 IANUARIE, Palatul Parlamentului

www.mariagefest.ro

Ianis Hagi și-a fixat nunta în timpul Campionatului European de fotbal
Ianis Hagi și-a fixat nunta în timpul Campionatului European de fotbal
Ianis Hagi și iubita lui s-au căsătorit civil de Crăciun, la nunta lor participând peste 400 de invitați. La cununia religioasă din vara acestui an, Ianis Hagi vrea o petrecere la fel de...
Primele imagini cu Antonia și Alex Velea miri. Cine a fost șofer de limuzină pentru cei doi VIDEO
Primele imagini cu Antonia și Alex Velea miri. Cine a fost șofer de limuzină pentru cei doi VIDEO
Antonia și Alex Velea sunt împreună de peste zece ani dar nu au făcut nici cununia civilă, nici nunta religioasă, fiind adesea întrebați de ce nu fac acest pas, mai ales că au doi copii...
#nunta, #targ nunti, #pregatire nunta , #nunta