Cadoul inedit de nuntă al lui Codrin Ștefănescu pentru George Simion: ”O rasă pe cale de dispariție”

Marti, 30 August 2022, ora 17:29 9249 citiri
Secretarul general al Alianței pentru Patrie a anunțat că vaca bălțată va fi pe sigla partidului FOTO Facebook / Codrin Ștefănescu

Secretarul general al Alianței pentru Patrie, Codrin Ștefănescu, a anunțat că, deși nu a putut fi prezent la nunta liderului AUR, George Simion, le-a oferit mirilor un cadou ”special”.

Ștefănescu a precizat că nu a putut merge la nuntă pentru că a trebuit să se ducă la botezul copilului șefului organizației de Prahova a partidului său.

În schimb, fostul senator le-a oferit lui George Simion și Ilincăi o vacă bălțată românească.

”I-am pregătit un cadou special: am cumpărat din județul Alba două vaci, una o să o țin la mine la partid și cealaltă i-am dăruit-o lui. Sunt două bălțate românești, o rasă pe cale de dispariție.

Noi trebuie să facem ceva pentru producția românească. Tot ce e românesc piere, încet-încet. Oamenii își cumpără Holstein, care are productivitate mai bună la lapte, dar Bălțata Românească are carnea mai bună.

Este extrem de periculos ceea ce se întâmplă, când promovezi la televizor și pe site-uri de știri ideea mâncării de insecte și a uciderii vacilor… Nu-mi vine să cred câtă ură e în spațiul public. Noi nu în România prezentată de ei trăim”, a declarat Codrin Ştefănescu pentru EVZ.

Secretarul general al Alianței pentru Patrie a mai spus că vaca bălțată va fi pe sigla partidului său.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza NicioLae
NicioLae
rank 5
I-a facut cadou "O rasă pe cale de dispariție”