Inca un tenisman are Covid19, dupa Grigor Dimitrov

Luni, 22 Iunie 2020, ora 12:36
1515 citiri
Inca un tenisman are Covid19, dupa Grigor Dimitrov
Foto: Facebook / Borna Coric

Tenismanul croat Borna Coric, care a participat in weekend la turneul de la Zadar, din cadrul circuitului demonstrativ Adria Tour, organizat de liderul mondial Novak Djokovic, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anuntat numarul 33 mondial, luni, citat de Reuters.

Bulgarul Grigor Dimitrov, un alt participant la turneu, de la care se retrasese sambata din cauza ca nu se simtea bine, a devenit duminica cel mai cunoscut tenisman infectat cu virusul.

"Salut pe toata lumea si vreau sa va informez ca am fost testat pozitiv la COVID-19", a scris Coric, 23 de ani, pe contul sau de Twitter. "Ma simt bine si nu am niciun fel de simptom", a precizat croatul.

Sambata, Coric l-a invins pe Grigor Dimitrov cu 4-1, 4-1, iar dupa aceea bulgarul a fost nevoit sa se retraga din cauza starii de sanatate.

Circuitul Adria Tour, organizat de Djokovic in Balcani pentru a strange bani in scopuri caritabile si pentru a oferi unor jucatori meciuri intr-un sezon competitional suspendat din martie pana in august din cauza pandemiei de coronavirus, a inceput cu etapa de la Belgrad, castigata de austriacul Dominic Thiem, si ar urma sa continue cu o a treia etapa, in Bosnia (Banja Luka, 3/4 iulie), dupa ce turneul din Muntenegru (27/28 iunie) a fost anulat.

La fiecare turneu participa opt jucatori, impartiti in doua grupe de cate patru, urmand sa joace fiecare cu fiecare. Sistemul de joc este cel mai bun din sapte ghemuri, cu un tiebreak normal.

Fotbalistul care dă în judecată Pfizer şi BioNTech: ”Durerea este intensă”
Fotbalistul care dă în judecată Pfizer şi BioNTech: ”Durerea este intensă”
Accidentat des, François-Xavier Fumu Tamuzo a decis să îşi încheie cariera de fotbalist la jumătatea lunii aprilie, la doar 29 de ani. Atacantul echipei Laval, format la Auxerre, a decis să...
Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Aniversare tristă pentru unul dintre veteranii tenisului masculin
Jucătorul francez de tenis Richard Gasquet (116 ATP) a pierdut joi meciul cu numărul 1.000 al carierei sale, înclinându-se în două seturi, 6-2, 7-5, în faţa italianului Lorenzo Sonego (52...
#Borna Coric, #tenis, #covid, #Dimitrov , #stiri Novak Djokovici