Vestea asteptata de Novak Djokovic din Franta. Ce se va intampla cu sarbul la Roland-Garros

Joi, 03 Martie 2022, ora 17:43 3912 citiri
Novak Djokovic

Premierul francez Jean Castex a anuntat, joi, suspendarea pasaportului de vaccinare impotriva coronavirusului la data de 14 martie, ceea ce i-a permite sarbului Novak Djokovic, care nu este imunizat, sa participe in mai la turneul de la Roland Garros, informeaza L'Equipe.

Castex a afirmat, la TF1, ca din 14 martie se va renunta si la obligativitatea purtarii mastii de protectie in interior, exceptie facand mijloacele de transport in comun si unitatile medicale.

"Situatia se imbunatateste datorita eforturilor noastre colective. Sunt intrunite conditiile pentru o noua faza de relaxare a masurilor. Incepand de luni, 14 martie, vom suspenda aplicarea pasaportului de vaccinare oriunde se aplica acum. A doua masura valabila de la aceeasi data, incheierea obligativitatii purtarii mastii, cu exceptia transportului in comun", a spus Jean Castex.

Anuntul lui Castex ii permite lui Novak Djokovic, care nu este vaccinat impotriva covid-19, sa participe la turneul de la Monte Carlo in perioada 9-17 aprilie si la Roland Garros in perioada 22 mai - 5 iunie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News