Nick Kyrgios după ce a fost învins de Djokovic în finală la Wimbledon: "Este Dumnezeul tenisului"

Duminica, 10 Iulie 2022, ora 20:38 6354 citiri
Novak Djokovic. Foto: Facebook / Novak Djokovic

Novak Djokovic a câștigat al 21 - lea titlu de Grand Slam din carieră după victoria de la Wimbledon.

Sârbul l-a învins pe Nick Kyrgios în patru seturi, 4-6, 6-3, 6-4, 7-6,

Djokovic l-a lăudat pe adversarul său din finală.

"Nick, te vei întoarce, nu doar la Wimbledon, dar și în alte finale. Știu că este greu să fii consolat după o înfrângere dură ca aceasta, dar ai demonstrat că meriți să fii cel mai bun din lume, mai ales pe această suprafață. Îți doresc tot binele.

Te respect mult, ai un talent uluitor și pare că totul se așează pentru tine. Nu credeam vreodată că voi spune atâtea lucruri frumoase despre tine, având în vedere relația dintre noi.

Câștigătorul plătește cina, acesta a fost pariul dintre noi. De aia a pierdut. Nu știu dacă vom lua cina în seara aceasta, dar acesta este începutul unei relații frumoase între noi. Nu am răspuns la întrebarea despre cluburi pentru că soția mea era lângă mine, așa că vom începe cu o cină și câteva băuturi", a spus Novak Djokovic despre Nick Kyrgios.

Și autralianul l-a ridicat în slăvi pe Djokovic.

"E un fel de Dumnezeu al tenisului. Nu o să mint, credeam că am jucat bine. Vreau să vă felicit, nici măcar nu știu de câte ori ați câștigat turneul acesta. Au fost câteva săptămâni grozave, mulțumesc publicului", a spus Nick Kyrgios la finalul partidei.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0