Ilie Năstase îl desființează pe Djokovic: "S-a dus cu scutiri false, credea că e în Balcani!"

Luni, 10 Ianuarie 2022, ora 08:11
4430 citiri
Ilie Năstase îl desființează pe Djokovic: "S-a dus cu scutiri false, credea că e în Balcani!"
Novak Djokovic FOTO Twitter

Novak Djokovic rămâne în continuare un personaj principal al ultimelor zile, iar astăzi vom afla verdictul în cazul său din partea unui judecător australian.

Între timp, Ilie Năstase a declarat pentru Fanatik că Novak Djokovic a procedat total greșit atunci câmd a plecat spre Australia fără să fie vaccinat.

  • „Eu nu îl înţeleg pe Djokovic. Nu mă poziționez de nicio parte în acest conflict, dar cum să te urci în avion, când ştii că nu ai ce căuta în Australia nevaccinat? Cine l-a sfătuit să se ducă i-a făcut mult rău. Foarte mult rău. Cum să te urci în avion şi să mergi acolo când tu ştii foarte bine că nu ai ce căuta la turneu dacă nu ţi-ai făcut vaccinul?
  • La ce te aşteptai? Că o să te lase să intri doar că tu eşti Djokovic? Oamenii din Australia se iau după lege. Că la noi, în Balcani, şi-ar fi schimbat părerea de la o zi la alta, asta e una. Dar acolo nu se joacă. Nu contează cine eşti. Acum văd că se plânge că e tortură în camera de hotel. Asta e tortură?
  • Are de pierdut foarte mult Novak Djokovic după tot acest scandal, dar cel mai mult au de pierdut cei de la Australian Open. Vă daţi seama, un turneu fără Djokovic, liderul mondial, aduce multe pierderi.
  • Dar, repet, tu nu ai ce să cauţi acolo! Nu e vaccinat şi s-a dus cu două scutiri care am înţeles că sunt false, nu? De ce te urci în avion cu două scutiri care sunt false? O să vedem la proces care este adevărul.
  • Până acum, din ce am citit, el participa la evenimente prin decembrie, când era pozitiv la COVID. Dar noi vorbim fără să ştim care e adevărul. O să vedem exact luni ce se va întâmpla”

Novak Djokovic, după ce și-a dat afară antrenorul: ”Nu am o idee anume”
Novak Djokovic, după ce și-a dat afară antrenorul: ”Nu am o idee anume”
Tenismanul sârb Novak Djokovic, numărul unu mondial, care a anunţat miercuri încheierea colaborării sale cu croatul Goran Ivanisevic, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă la...
Decizia "bombă" pe care a luat-o Novak Djokovic: l-a scos din echipa lui pe Goran Ivanisevic
Decizia "bombă" pe care a luat-o Novak Djokovic: l-a scos din echipa lui pe Goran Ivanisevic
După șase ani de colaborare, sârbul Novak Djokovic a decis să renunțe la croatul Goran Ivanisevic. Novak Djokovic a anunțat încetarea colaborării cu Goran Ivanisevic. Sârbul a explicat...
#Novak Djokovic, #Ilie Nastase, #audieri, #ustralian open, #viza , #stiri tenis