La ce oră matinală vor autoritățile din Australia să-l rețină pe Djokovic. Reacția avocaților tenismenului

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 14:025971 citiri
La ce oră matinală vor autoritățile din Australia să-l rețină pe Djokovic. Reacția avocaților tenismenului
Novak Djokovic

Avocatul Stephen Lloyd, care îl reprezintă pe ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, a declarat, vineri, la o audiere de instrucţie la Federal Circuit Court, că propunerea guvernului este ca Novak Djokovic să fie reţinut sâmbătă dimineaţă, atunci când se va prezenta în faţa oficialilor departamentului pentru imigraţie.

Djokovic se va prezenta la ora locală 08.00 (23.00 ora României, vineri seară) pentru a discuta cu oficialii departamentului pentru imigraţie.

Apoi, el însă va putea să meargă la birourile avocaţilor săi, escortat de poliţişti de la poliţia de frontieră, după care va petrece noaptea în detenţie. Duminică dimineaţă, dacă va fi programată audierea la tribunal în cazul său, el va fi dus din nou la birourile avocaţilor săi.

Avocatul lui Djokovic, Nick Wood, a spus anterior că acceptă faptul că guvernul are dreptul să îl reţină pe Djokovic, dar a avertizat cu privire la “circul media” care ar exista dacă acest lucru s-ar întâmpla.

Audierea de instrucţie de vineri, în faţa judecătorului Anthony Kelly, are loc în sistem online. Kelly este judecătorul care luni a întors prima decizie autorităţilor de anulare a vizei lui Djokovic şi a ordonat ca sportivului să i se permită să rămână în Australia.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News