Încă o lovitură pentru Novak Djokovic din Australia: ”I se va interzice intrarea în țară timp de 3 ani!” De unde poate veni salvarea sârbului

Luni, 17 Ianuarie 2022, ora 09:51 7960 citiri
Novak Djokovic

Ministrul Afacerilor Interne, Karen Andrew, a declarat că Novak Djokovic nu va putea intra în Australia în următorii trei ani, informează lequipe.fr, care citează Daily Mail.

"Viza a fost anulată de ministrul Imigraţiei, Hawke. Acea anulare a fost confirmată de Curtea Federală, aşa că, în consecinţă, i se va interzice intrarea în ţară timp de trei ani", a spus Andrews, luni, într-o emisiune televizată.

Totuşi, ministrul a precizat că Djokovic ar putea primi permisiunea de a reintra în viitor în Australia cu motive convingătoare, "care ar putea fi analizate, dar totul este ipotetic în acest moment".

Şi premierul Scott Morrison a declarat că, în ciuda interdicţiei de trei ani, ar putea exista o posibilitate ca liderul ATP să se întoarcă în Australia în această perioadă, dar "acest lucru va fi luat în considerare la momentul respectiv”.

Dacă interdicţia va fi fermă, tenismenul sârb de 34 de ani ar putea să nu mai joace vreodată la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori.

Novak Djokovic a părăsit Australia, duminică, la bordul unui avion al companiei Emirates cu destinaţia Dubai, după ce apelul său la decizia de anulare a vizei de intrare în Australia a fost respins de un tribunal din Melbourne.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News