Fostul lider mondial Ilie Năstase a comentat situația dramatică a lui Novak Djokovic: ”Cum vine asta?”

Joi, 06 Ianuarie 2022, ora 19:50 13274 citiri
Ilie Năstase

Fostul lider mondial Ilie Năstase (75 de ani) și-a expus părerea referitoare la situația complicată prin care trece Novak Djokovic, actualul număr unu în tenisul masculin, căruia nu i-a fost permis accesul la Australian Open pentru că nu e vaccinat anti-Covid.

"De ce s-a dus acolo? Nu știu, habar n-am. Ce scutire, el nevaccinat joacă cu ăia vaccinați? Cum vine asta?

Eu nu m-aș duce până acolo dacă nu știu sigur dacă joc. Dacă așa-i regula pentru toata lumea", a spus Ilie Năstase pentru Pro TV.

Novak Djokovic nu a primit permisiunea de intra pe teritoriul Australiei şi viza sa primită inițial a fost anulată. El a făcut apel la această decizie, dar cel mai probabil nu va evolua la Australian Open.

Ministrul australian al Sănătăţii, Greg Hunt, a afirmat că Djokovici nu a putut oferi dovezi potrivite pentru a putea intra în Australia şi va fi trimis înapoi în Serbia.

Serviciile vamale australiene au anunţat că vor "continua să se asigure că toţi cei care sosesc la frontieră respectă regulile şi cerinţele de intrare în ţară". Potrivit acestora, "viza lui Djokovic a fost anulată şi străinii care au viza anulată vor fi reţinuţi şi expulzaţi din Australia".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News