Boala misterioasă de care suferă Novak Djokovic: ”Nu e vorba de Covid”

Luni, 25 Aprilie 2022, ora 16:17
6276 citiri
Boala misterioasă de care suferă Novak Djokovic: ”Nu e vorba de Covid”
Novak Djokovic

Sârbul Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, a fost învins de rusul Andrei Rublev, 6-2, 6-7 (4/6), 6-0, duminică, în finala turneului ATP de la Belgrad, dotat cu premii totale de 534.555 de euro.

Novak Djokovic, care a câştigat de două ori turneul de la Belgrad, încerca să se relanseze după ce a fost eliminat rapid la Monte Carlo, însă a fost trădat de condiţia fizică în ultimul set, comentează AFP. Sârbul a jucat puţin în acest sezon după ce a refuzat să se vaccineze împotriva Covid-19.

La finalul partidei, Novak Djokovic a lăsat de înțeles că suferă de o afecțiune misterioasă care l-a împiedicat să joace la capacitate maximă.

„Nu e vorba de Covid, e altceva care mă deranjează, dar nu pot intra în detalii. Ceva îmi afectează corpul și metabolismul de câteva săptămâni. Nu am mai pățit așa ceva, poate doar la începutul carierei.

În finala cu Andrey nu m-am simțit rău până în setul secund. Chiar și atunci, după time-out-ul medical, am simțit că sunt pregătit pentru decisiv. Am avut energie doar pentru două game-uri. Știu că nu a fost plăcut pentru cei prezenți în tribune.

Pot să extrag câteva lucruri bune, am jucat meciuri de trei seturi, am câștigat câteva. Îngrijorător este că acest sentiment nu l-am mai avut. Nu e vorba de pregătire, ci de acel lucru care mă afectează”, a spus Djokovic, potrivit presei din Serbia.

Decizia "bombă" pe care a luat-o Novak Djokovic: l-a scos din echipa lui pe Goran Ivanisevic
Decizia "bombă" pe care a luat-o Novak Djokovic: l-a scos din echipa lui pe Goran Ivanisevic
După șase ani de colaborare, sârbul Novak Djokovic a decis să renunțe la croatul Goran Ivanisevic. Novak Djokovic a anunțat încetarea colaborării cu Goran Ivanisevic. Sârbul a explicat...
Doliu în teatrul românesc. O regizoare a murit la doar 37 de ani
Doliu în teatrul românesc. O regizoare a murit la doar 37 de ani
Momente grele în teatrul românesc. Colegii de la Teatrul de Comedie au anunțat decesul regizoarei Marina Mălâia, care a murit la doar 37 de ani. „Anunțăm cu regret că încă un membru...
#Novak Djokovic, #boala, #Belgrad, #turneu , #Stiri Novak Djokovic
Comentarii
Poza FrumoasaTara
FrumoasaTara
rank 5