Antrenorul lui Djokovic critică publicul de la Roland-Garros: ”Că îţi place sau nu, trebuie să-l respecţi”

Marti, 07 Iunie 2022, ora 14:35 2403 citiri
Novak Djokovic și antrenorul Ivanisevic

Antrenorul Goran Ivanisevic, într-un interviu pentru TennisMajors, s-a declarat dezamăgit de lipsa de popularitate suferită de jucătorul său, Novak Djokovic, la ediția de Roland-Garros abia încheiată.

"Ştiam că majoritatea îl va susţine pe Nadal. Credeam că 80%, dar s-a constatat că 99,9% dintre cei prezenţi şi-au dorit ca spaniolul să câştige", a spus el, scrie lefigaro.fr.

Şi mai rău, o parte din publicul parizian a ajuns chiar să-l huiduiască pe sârb, lucru pe care Ivanisevic îl consideră „nedrept” pentru un jucător la fel de legendar precum Djoko.

"Nu există niciun motiv pentru care Novak, un jucător care este numărul 1 în lume şi are 20 de titluri de Grand Slam, să fie huiduit. Că îţi place sau nu, trebuie să-l respecţi. Nu ştiu ce a simţit el, dar s-a obişnuit cu asta, aşa că ar trebui să ştie cum să se descurce”.

În ciuda acestor incidente, Goran Ivanisevic a ţinut să-l felicite şi pe Rafael Nadal pentru victoria sa şi nu pune eşecul protejatului său exclusiv pe publicul de la Roland-Garros.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
1
0
2 - 1
4
2
1
0
1
3 - 3
3
2
0
0
2
1 - 5
0