Ce se întâmplă acum cu Djokovic? "Trebuie reținut acum. Se va întoarce la același hotel de detenție"

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 09:49 3678 citiri
Novak Djokovic FOTO Twitter

Autoritățile australiene au anulat pentru a doua oară viza lui Novak Djokovic. Sârbul are șanse minime să mai joace la Australian Open.

Abul Rizvi, fost secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Imigrări,a spus pentru ABC că Djokovic s-ar putea întoarce în hotelul în care a stat. De acolo, fie va aștepta soluționarea apelului depus de avocații lui, fie va pleca spre Serbia.

“Novak Djokovic trebuie reţinut acum. Presupun că va fi dus la acelaşi hotel pentru detenţie la care a fost înainte. Presupun că avocaţii săi vor căuta să obţină o revizuire a deciziei”, a adăugat el.

Pe de altă parte, BBC scrie că Djokovic nu își va petrece noaptea în hotelul de detenție. El ar urma să se întâlnească sâmbătă dimineața cu oficialii departamentului pentru imigrări pentru a anunța ce decizie a luat.

"Avocații lui Djokovic încă iau în calcul toate opțiunile legale. Ei au primit hârtiile la 6.03 PM, după decizia lui Hawke.

În cazul în care fac apel, ei și-ar dori un proces rapid, pentru a avea o soluție până duminică", a scris Paul Sakkal, de la the Age.

În orice caz, sunt șanse mici ca apelul lui Djokovic să fie judecat foarte repede, iar sârbul, cu o eventuală nouă decizie favorabilă, să mai poată participa la Australian Open.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News