TV Ziare.com: De ce solicita Romania o strategie de securitate la nivelul UE?

Marti, 16 Martie 2010, ora 12:00823 citiri
TV Ziare.com: De ce solicita Romania o strategie de securitate la nivelul UE?

TV Ziare.com va invita sa intrati in dialog marti, incepand cu ora 13.00, cu europarlamentarul PNL Norica Nicolai.

Invitata Ziare.com va discuta pe marginea necesitatii elaborarii unei strategii de securitate si aparare la nivelul Uniunii Europene.

Norica Nicolai, in calitatea sa de vicepresedinte al Subcomisiei pentru securitate si aparare (SEDE) din Parlamentul European, considera ca PE ar trebui sa coopereze cu parlamentele nationale in chestiunile foarte sensibile care tin de securitate si aparare?

Ce legatura exista intre solicitarea catre Inaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru Politica Externa, Catherine Ashton, prin care s-a cerut elaborarea unei strategii coerente la nivelul intregii comunitati europene si decizia Romaniei de a permite instalarea pe teritoriul sau a scutului antiacheta dezvoltat de americani?

Pentru a participa la emisiunea cu Norica Nicolai, intrati AICI, incepand cu ora 13.00.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra invitatului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

In timpul emisiunii nu se vor promova produse si servicii in scop comercial.

Comentatorii au obligatia de a posta, pe cat posibil, pe marginea temei emisiunii, iar realizatorul trebuie sa evite abaterile repetate de la tema propusa spre dezbatere.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
3trandafiribaroi
rank 5
Tanti, lasă securitatea UE! Ceea ce poti face cel mai bine este să scoti securistii din UE si cu ei in ceată să plecati in Transnistria. Faceti acolo un PNL urmasul institutului Băneasa si KGB. Panimaesi, tavariscea?
Cronos
rank 3
tanti vine si cu nepotica??